Izvor: eKapija | Utorak, 28.04.2015.| 11:06
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Jelena Ristić nova direktora prodaje "MasterCard" za tržišta BiH, Srbije i Crne Gore

Jelena Ristić
Kompanija "MasterCard" postavila je Jelenu Ristić na poziciju direktora prodaje za tržišta BiH, Srbije i Crne Gore. Ristić će biti zadužena za aktivnosti na ovim tržištima i odgovorna za dalji razvoj elektronskih plaćanja u saradnji sa partnerima ove kompanije iz bankarskog, trgovačkog i telekomunikacionog sektora u regionu, saoštio je "Mastercard".

Ristić je došla u kompaniju "MasterCard" 2009. godine na poziciju menadžera za odnose sa klijentima (Account Manager) i u toj ulozi je značajno doprinjela implementaciji strategija kompanije "MasterCard" u Srbiji i Crnoj Gori, kao i osnivanju predstavništva ove kompanije u Beogradu 2013. godine. Prije dolaska u kompaniju "MasterCard", Jelena je stekla značajno iskustvo u Sektoru za kartičarske operacije Banca Intesa, a zvanje mastera iz oblasti finansija, bankarstva i osiguranja stekla je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

- Uzbuđena sam zbog preuzimanja ove pozicije na ovako dinamičnim tržištima u periodu kada platne tehnologije rastu i razvijaju se. Srbija već predvodi u usvajanju novih tehnologija i novih načina za plaćanje na Balkanu, a Crna Gora i Bosna i Hercegovina se ubrzano priključuju tom trendu. Radujem se što ću nastaviti da doprinosim daljem razvoju naših uspješnih projekata i ostvarivanju značajnih i trajnih rezultata za kompaniju "MasterCard" - rekla je Ristić.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.