Izvor: Capital | Utorak, 28.04.2015.| 08:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Prva regionalna konferencija o internet ekonomiji od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku

Prva regionalna konferencija o internet ekonomiji biće održana od 29. aprila do 3. maja na Kopaoniku, najavila je "Nova Energija".

Više od hiljadu učesnika imaće priliku da sluša o različitim vizijama za unapređenje privrede ovog regiona, a desetine najstručnijih predavača razmatraće posljednje trendove u oblasti internet poslovanja.

"Nova Energija" će okupiti sve relevantne Internet preduzetnike, marketing i PR stručnjake, nezavisne novinare, vlasnike medija, državne predstavnike, nevladine organizacije i agencije, korporacije, udruženja i ostale pojedince koji žele da unaprijede svoje poslovanje.

Među predavačima su i ambasador Izraela u Beogradu Josef Levi, Filip Vukša – aktivista, Slobodan Georgiev – BIRN, pokrajinski sekretar za nauku i tehnološki razvoj AP Vojvodina Vladimir Pavlov, Veselin Jevrosimović iz "Comtrade"-a predstavnici ministarstva odbrane i MUP-a, i drugi.

Pored predavanja, panela i radionica organizovane su i druge aktivnosti kako bi boravak na konferenciji bio što zanimljiviji – "Walk&Talk orijentiring" po Kopaoniku sa profesionalnim vodičima i predavačima i brojne druge sportske aktivnosti, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.