Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 20.04.2015.| 11:51
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Logistička konferencija LOGIC 2015 od 21. do 23. maja u Beogradu

(Foto: logic.sf.bg.ac.rs)
Odsjek za logistiku Saobraćajnog fakulteta u Beogradu organizuje Drugu međunarodnu logističku konferenciju LOGIC 2015. Konferencija će se održati od 21. do 23. maja 2015. godine na Saobraćajnom fakultetu u Beogradu, pod pokroviteljstvom Ministarstva prosvete, nauke i tehnologije i uz podršku velikog broja privrednih subjekata, partnera i prijatelja.

Kroz akademske radove i primjere dobre logističke prakse na konferenciji će biti predstavljeno aktuelno stanje, trendovi u logistici, praktična logistička riješenja i dostignuća. Očekuje se preko 200 učesnika istraživača, privrednika, preduzetnika i stručnjaka iz logistike, lanaca snabdjevanja, transporta, špedicije, trgovine, proizvodnje, osiguranja, finansija i uslužnog sektora.

Radionice dobre logističke prakse biće posvećene temama: intermodalni transport, logistički centri i infrastruktura; špedicija, agenti, logistički provjaderi, regionalna i globalna logistika; logistička riješenja i lanci snabdjevanja u trgovini i industriji; informatičke tehnologije i softverska riješenja u logistici; tehnologije skladišnih i pretovarnih sistema; city logistika, povratna logistika i održivi razvoj.


Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.