NavMenu

Besplatna zamjena dijelova za "Apple" uređaje u BiH

Izvor: Klix Ponedjeljak, 06.04.2015. 15:49
Komentari
Podeli
(Foto: apple.com)
"Mekline", "Apple" ovlašteni servisni centar za BiH, smješten u zgradi Akademije likovnih umjetnosti, nudi servisiranje "iPhone"-a, "iPad"-a, "iPod"-a ili "Mac"-a. Za uređaje koji su pod garancijom, usluga je besplatna bez obzira na mjesto kupovine.

Kao i svaki ovlašteni servisni partner brenda kao što je "Apple", "Mekline" procedure prati direktno prema "Apple" uputama, a servisni dijelovi stižu direktno iz "Apple" skladišta.

Vaš "Apple" uređaj će u ovlaštenom servisnom centru "Mekline" dobiti tretman "Apple" certificiranih i obučenih servisera.

Uz certifikacije, "Mekline" osoblje redovno prolazi i obuke za podršku svim "Apple" uređajima, tako da uređaje koje ste kupili bilo gdje u svijetu možete donijeti u prostorije "Mekline" na servis i podršku.

Pored standardnih servisnih procedura koje propisuje "Apple", jedino u "Mekline" servisnom centru možete ostvariti svoja prava kroz besplatne "Apple" programe podrške za uređaje kao što su: besplatna zamjena 5W adaptera sa oznakom A1300, koji su dolazili uz "iPhone 3GS", "iPhone 4" i "iPhone 4s", besplatna zamjena u slučaju nefunkcionalne Wake/Sleep tipke na podržanim "iPhone 5", besplatna zamjena u slučaju neispravne ili slabije baterije na "iPhone 5", besplatna zamjena SSD na određenim "MacBook Air" modelima 2012–2013; besplatna zamjena matične ploče za "MacBook Pro" modele prodate u periodu februar 2011. – decembar 2013. godine, a čiji se problem sa grafičkom kartom manifestuje pojavom linija na ekranu ili iznenadnim sistemskim restartom.


U program besplatnih zamjena ulaze svi uređaji koji prođu verifikaciju na "Apple" serverima, bez obzira na mjesto kupovine.

Bitno je navesti da sve rezervne dijelove "Apple" šalje u "Mekline" u roku od 24 do 48 sati od prijavljenog kvara.

"Mekline" je postao i jedini ovlašteni servisni centar za "Beats by DRE" za BiH, koji je "Apple" kupio ove godine. Sada i svoje "Beats" slušalice i zvučnike možete dostaviti ovom servisnom centru na brz servis.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.