NavMenu

Nova zgrada kompanije "Facebook" na krovu ima najveći park na svijetu

Izvor: Klix Utorak, 31.03.2015. 15:50
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com)
Kompanija "Facebook" je dobila novu zgradu u kojoj će raditi njeni uposlenici. Radi se o zgradi u Menlo parku u Kaliforniji koju krasi veliki park napravljen na krovu.

Osnivač "Facebook"-a Mark Cukerberg je sinoć na svom profilu objavio fotografiju novog sjedišta "Facebook"-a u Kaliforniji, uz opis da su željeli napraviti savršen prostor gdje bi timovi "Facebook"-a mogli raditi.

- Željeli smo naš prostor napraviti tako da imamo osjećaj zajedništva i vezu između naših timova kao što imamo kroz naše usluge širom svijeta. Da bismo to postigli, dizajnirali smo najveći otvoreni sprat na svijetu, odnosno, jednu "prostoriju" u kojoj mogu boraviti hiljade ljudi. U parku postoji dosta malih zasebnih prostora gdje ljudi mogu raditi, a omogućili smo i lakšu komunikaciju i saradnju - stoji u opisu fotografije.

(Foto: facebook.com)
Na krovu površine 37.000 m2 napravljene su staze za šetnju, kao i male baze za odmor i rad. Zuckerbeg je dodao da je zgrada jednostavna i nije nekog posebnog dizajna, što su i željeli postići.


- Želimo da naš prostor izgleda kao da su radovi u toku. Kada uđete u naše zgrade, želimo da imate osjećaj koliko je još ostalo da se uradi u našoj misiji da povežemo svijet - dodao je Zuckerberg.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.