NavMenu

Sarajevski "AUTOline" učestvovao u Sočiju na međunarodnoj konferenciji za distributere kompanije "Gazprom Neft"

Izvor: eKapija Srijeda, 25.03.2015. 10:39
Komentari
Podeli
Sarajevska kompanija "AUTOline", direktni uvoznik "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" ulja, maziva i derivata, učestvovala je od 18. do 20. marta u Sočiju u Rusiji na međunarodnoj konferenciji za distributere koju je organizovao "Gazprom Neft". U ime kompanije "AUTOline" prisustvovao je njen vlasnik Zdenko Šprem, saopšteno je iz te sarajevske kompanije.

Konferenciji je prisustvovalo 400 predstavnika ispred renomiranih kompanija, distributera "Gazprom Nefta" širom svijeta, gdje ravnopravan poziv upućen kompaniji "AUTOline", zajedno sa svjetskim gigantima predstavlja izniman uspjeh i čast, ističe Šprem.

- Tokom trodnevne konferencije prisutni su upoznati sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini, kao i predstojećim planovima, i zadacima za 2015. godinu. Naročita pažnja pridata je analizi trenutne svjetske tržišne situacije, te u skladu s tim šansama i prilikama za budući rast i razvoj. Iako "Gazprom Neft" kontinuirano ulaže u razvoj i imidž brenda kroz različite marketinške alate, tehničku podršku, i distributersku mrežu, i za 2015. godinu predviđen je nastavak tog trenda, no sad sa još atraktivnijim ponudama krajnjim korisnicima, i aktivnijeg intenziteta u cilju što boljeg etabliranja brenda u premium segmentu - navodi se u saopštenju.

Osim zvučnih i rukovodećih imena poput: Roman Zimovetsa, Alexander Klimashina, Igor Savina, Dimitry Vande, Stanislava Doroshchenka, učesnicima se obratio i generalni direktor kompanije "Gazprom Neft", Alexander Trukhan.


Iz "Gazprom Neft"-a ističu da je održavanje godišnjih konferencija sastavni dio poslovanja, čime se želi stvoriti snažna distributerska mreža i koordinacija u radu distributera. Također, učesnici su osim konferencijskog dijela programa, imali priliku upoznati prirodne ljepote Sočija, te uživati na stazi formule F1.

Kompanija "AUTOline" je kao direktni uvoznik "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" uja, maziva i derivata obogatila bosanskohercegovačko tržište širokom paletom novih proizvoda. Proizvodni program "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" ulja, maziva i derivata pokriva potrebe kompletnog tržišta i ispunjava njegove zahtjeve kako u premium tako i u srednjem segmentu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.