Izvor: eKapija | Srijeda, 25.03.2015.| 10:39

Sarajevski "AUTOline" učestvovao u Sočiju na međunarodnoj konferenciji za distributere kompanije "Gazprom Neft"

Sarajevska kompanija "AUTOline", direktni uvoznik "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" ulja, maziva i derivata, učestvovala je od 18. do 20. marta u Sočiju u Rusiji na međunarodnoj konferenciji za distributere koju je organizovao "Gazprom Neft". U ime kompanije "AUTOline" prisustvovao je njen vlasnik Zdenko Šprem, saopšteno je iz te sarajevske kompanije.

Konferenciji je prisustvovalo 400 predstavnika ispred renomiranih kompanija, distributera "Gazprom Nefta" širom svijeta, gdje ravnopravan poziv upućen kompaniji "AUTOline", zajedno sa svjetskim gigantima predstavlja izniman uspjeh i čast, ističe Šprem.

- Tokom trodnevne konferencije prisutni su upoznati sa ostvarenim rezultatima u 2014. godini, kao i predstojećim planovima, i zadacima za 2015. godinu. Naročita pažnja pridata je analizi trenutne svjetske tržišne situacije, te u skladu s tim šansama i prilikama za budući rast i razvoj. Iako "Gazprom Neft" kontinuirano ulaže u razvoj i imidž brenda kroz različite marketinške alate, tehničku podršku, i distributersku mrežu, i za 2015. godinu predviđen je nastavak tog trenda, no sad sa još atraktivnijim ponudama krajnjim korisnicima, i aktivnijeg intenziteta u cilju što boljeg etabliranja brenda u premium segmentu - navodi se u saopštenju.

Osim zvučnih i rukovodećih imena poput: Roman Zimovetsa, Alexander Klimashina, Igor Savina, Dimitry Vande, Stanislava Doroshchenka, učesnicima se obratio i generalni direktor kompanije "Gazprom Neft", Alexander Trukhan.

Iz "Gazprom Neft"-a ističu da je održavanje godišnjih konferencija sastavni dio poslovanja, čime se želi stvoriti snažna distributerska mreža i koordinacija u radu distributera. Također, učesnici su osim konferencijskog dijela programa, imali priliku upoznati prirodne ljepote Sočija, te uživati na stazi formule F1.

Kompanija "AUTOline" je kao direktni uvoznik "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" uja, maziva i derivata obogatila bosanskohercegovačko tržište širokom paletom novih proizvoda. Proizvodni program "Gazprom Neft G-Energy" i "Nisotec" ulja, maziva i derivata pokriva potrebe kompletnog tržišta i ispunjava njegove zahtjeve kako u premium tako i u srednjem segmentu.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.