NavMenu

Čavara pozvao poljoprivrednike da prijave loša iskustva

Izvor: biznis.ba Ponedjeljak, 16.03.2015. 10:33
Komentari
Podeli
Predsjednik Federacije BiH Marinko Čavara pozvao je sve poljoprivrednike u ovom entitetu koji se susreću s nelogičnim, štetnim ili neprovodivim zakonskim rješenjima i drugim propisima, da o tome obavijeste njegov ured.

- Temeljem razgovora s poljoprivrednicima koji uočavaju da osim teške ekonomske situacije i krize imaju niz problema zbog nelogičnosti i konktradiktornosti pojedinih zakonskih rješenja, sadržaja i primjene pravilnika koji su u suprotnosti s važećim zakonima, kao i zbog nelogičnog odnosa institucija Federacije prema poduzetnicima, pozvao sam sve poljoprivrednike da u moj ured dostave takve primjedbe i primjere, kako bismo s novom vladom našli rješenja i pokušali otkloniti te nelogičnosti - izjavio je Čavara za Fenu.


Entitetski predsjednik je uvjeren da postoji veliki prostor u kojem je moguće olakšati poslovanje poljoprivrednika, a samim tim i otvoriti nova radna mjesta u Federaciji BiH.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.