NavMenu

Salon namještaja "CasaBianca" od sada i u "Sarajevo City Centru"

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.03.2015. 10:04
Komentari
Podeli
Salon kućne dekoracije i namještaja "CasaBianca" sutra će biti otvoren u "Sarajevo City Centru". Na drugom spratu SCC-a "CasaBianca" ponudiće savremenu i kvalitetnu ponudu dekorativnih predmeta i namještaja.

"CasaBianca" posluje u okviru kompanije "Interactiv" u čijem sastavu se nalazi modni brend "Oviesse" i u čijem sastavu se do skoro nalazio brend "Coincasa". U decembru 2011. godine napravljen je veliki iskorak u poslovanju ove kompanije i osnovan je vlastiti brend "CasaBianca". Proizvodi "Coincasa" danas čine samo dio koncepta "CasaBianca" uz ostale italijanske i evropske brendove kao što su "Bizzotto", "Andra Fontebasso", "Enzo de Gasperi", "GF Ferrari", "Doimo", "Richmond", "Devina Nais" i dr.

Italijanski dizajn, visoki kvalitet, česte promjene asortimana kao i inspirativno uređen prodajni prostor nude kupcima mogućnost da dobiju nove ideje kako svoj životni prostor urediti na najadekvatniji i najudobniji način.


Osim svojim klijentima koji samostalno opremaju svoj životni prostor, "CasaBianca" je na usluzi i profesionalcima čiji zahtjevi u opremanju poslovnih i stambenih objekata prevazilaze trenutnu ponudu salona, a koja je proširena kataloškim naručivanjem. Specijalno za otvaranje "CasaBianca" je pripremila poklone za prvih 100 kupaca kao i popuste do 20% na kompletan asortiman.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Energija, Industrija

ArcelorMittal zatvara Koksaru u Zenici, dio radnika prelazi na rad u Njemačku

Kompanija ArcelorMittal Zenica pokušava pronaći načine da izađe iz postojeće situacije s obzirom na to da se zbog niske cijene čelika na svjetskom tržištu suočavaju s velikim izazovima u poslovanju, pa su odlučili obustaviti proizvodnju koksa, izjavio je danas na pres konferenciji generalni direktor AMZ-a, Nikhil Mehta. On je kazao kako je ovo samo jedan od koraka koje u narednom periodu planiraju poduzeti u tom smislu. - Jedan od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.