Izvor: eKapija | Srijeda, 04.02.2015.| 11:02
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Budite zvanični bloger konferencije "Spark.me"

Treća po redu konferencija "Spark.me" o poslovanju na internetu, inovacijama i digitalnom marketingu održaće se od 31. maja do 1. juna. Kompanija "doMEn", organizator konferencije, otvorila je konkurs za blogera koji je otvoren do 28. februara u ponoć.

Zainteresovani treba da napišu jedan tekst na temu "Zašto želim da učestvujem na Spark.me konferenciji", da ga objave na društvenim mrežama uz hashtag #SparkMe i popune prijavu na sajtu konferencije.

Zvanični bloger će dobiti besplatne karte za oba dana konferencije, četiri noćenja u hotelu "Mediteran" u Bečićima u kom se konferencija održava, kao i krstarenje Bokokotorskim zalivom u društvu govornika i partnera konferencije. Zadatak blogera biće da napiše ukupno 4 teksta: dva blog posta na temu "Spark.me" konferencije do 15. maja, jedan blog post u toku i jedan po završetku konferencije.

"Spark.me" je konferencija koja nudi šanse za biznis i na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta i marketinga, svijeta tehnologije i inovacija, startapove i ljude koji žele da pokupe nova znanja. U okviru konferencije održaće se i takmičenje za start ap preduzeća, a pobjednik će osvojiti put na konferenciju "TechCrunch Disrupt San Francisco 2015".

Prijave za startapove su otvorene do 4. maja, a uslov je da su osnovani posle 15. septembra 2013. godine i da su dobili manje od 2.5 mil USD u donacijama.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.