NavMenu

Konferencija Spark.me u Bečićima od 31. maja do 1. juna

Izvor: eKapija Četvrtak, 22.01.2015. 13:51
Komentari
Podeli
Najveća regionalna konferencija Spark.me, posvećena poslovanju i inovacijama na internetu i internet marketingu, biće održana po treći put od 31. maja do 1. juna 2015. godine u hotelu "Mediteran" u Bečićima, pod organizatorskom palicom podgoričke kompanije "doMEn", agenta registracije nacionalnog .ME domena, saopštili su organizatori.

Kako je navedeno u saopštenju, Spark.me je konferencija koja nudi brojne šanse za biznis i koja na jednom mjestu okuplja lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja. Riječ je o interaktivnoj konferenciji dizajniranoj da oslobodi kreativnost učesnika, da im omogući da unaprijede svoje znanje zahvaljujući međunarodno priznatim govornicima, da podstakne učesnike da unaprijede svoje poslovanje, kao i da sami osmisle i započnu nove biznis ideje.

Nakon dvije uspešno organizovane Spark.me konferencije, sa preko 800 učesnika i 37 međunarodno priznatih govornika među kojima su nastupali svjetski poznati predavači kao što su Alf Ren (jedan od najboljih profesora menadžmenta, preduzetništva i inovacija u Evropi), Dejvid Armano (direktor za globalnu strategiju u Edelmanu, najvećoj nezavisnoj PR agenciji na svijetu), Skot Berkun (autor nekoliko globalnih biznis bestselera, koji je održao preko 500 predavanja širom svijeta) i Toni Konrad (poznati investitor iz Silicijumske doline i direktor about.me), kompanija "doMEn" poziva javnost i medije da se u periodu 31. maj i 1. jun u Bečićima pridruže regionalnoj poslovnoj eliti.

Prvi potvrđeni Spark.me predavač je Ramon De Leon, ekspert za društvene medije iz Čikaga. De Leon je pionir kada su u pitanju onlajn prodaja i upotreba interneta u cilju poboljšanja poslovanja. Kao internet marketing menadžer šest Domino’s Pizza lokala povećao je prodaju za 50%, i doprinio stvaranju biznisa koji godišnje zarađuje 7 mil USD. Zbog velikog iskustva i energije kojom zrači na sceni, izuzetno je tražen kao govornik širom svijeta. Predavao je na raznim događajima kao što su INBOUND u Bostonu, CMO Asia Summit u Kini, TechCrunch u Rimu, LeWeb u Parizu i ad:tech u Sidneju.

Organizatori Spark.me najavljuju postepeno otkrivanje i ostalih velikih imena međunarodnih govornika koji će i ovoga puta dijeliti svoje znanje i iskustvo, i govoriti o načinu pronalaska svoje iskre inspiracije koja ih je dovela do uspjeha koji su postigli.

- Kompanija "doMEn" ima za cilj da, kao dio svog programa društveno-odgovornog poslovanja, podrži marketing i internet zajednicu u regionu, i podstakne razvoj crnogorske poslovne i startap scene. Misija Spark.me je poboljšanje regionalnog kvaliteta života ljudi, i to podizanjem nivoa svesti o savremenim modelima poslovanja i mogućnostima interneta kroz edukaciju, takmičenje i druženje - naglasila je Nataša Đukanović, direktorka marketinga kompanije "doMEn".

Više informacIja o konferenciji, načinu prijave, kotizacijama i prethodnim konferencijama možete saznati na zvaničnom sajtu na adresi www.spark.me, "Facebook" stranici i "Twitter" profilu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Finansije

Evo gdje 0,001% najbogatijih ulaže svoj novac

Ultra bogati uz sav novac žive drugačije od ostatka svijeta, pa i njihove strategije ulaganja izgledaju znatno drugačije od portfelja prosječnog investitora. - Iako ne postoji zvaničan prag za ulazak u klub 0,001% najbogatijih, centimilioneri ili pojedinci sa ukupnom neto vrijednošću od preko 100 mil USD dovoljno su bogati da bi bili dio ovog kluba - smatra Kevin Teng, izvršni direktor VRISE Wealth Management Singapura,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.