Izvor: eKapija | Petak, 19.12.2014.| 11:08
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Marin Čilić u emisiji "Interview 20" - Najbliži mi je Novak Đoković

Marin Čilić i Sanela Prašović Gadžo
U srijedu 24. decembra BHT1 u 21.00 h emituje ekskluzivno izdanje emisije "Interview 20" u kojoj je gost najbolji hrvatski tenisač, pobjednik ovogodišnjeg US Open-a, Marin Čilić .

Kako je i sam potvrdio, ovo je njegov prvi veliki televizijski intervju, jer je do sada uglavnom davao samo kratke izjave i odgovorao na nekoliko postavljenih pitanja.

Urednica Sanela Prašović Gadžo sa Čilićem je razgovarala u ugodnoj predblagdanskoj atmosferi o trenucima sreće kada je podigao pobjednički trofej u Njujorku, o planovima za narednu godinu, kao i o tome koga bi u 2015. godini Marin Čilić volio pobjediti na teniskom terenu.

Čilić je govorio i o tome koliko mu je kao igraču pomogao Goran Ivanišević, otkrio da mu je od svih suparnika i najvećih imena današnjice u svijetu tenisa najbliži Novak Đoković.

Marin Čilić je ekskluzivno u emisiji govorio i o prošlogodišnjoj doping aferi, o tome kako se osjećao u tim trenucima i kako mu je bilo kada je objavljeno da on nije kriv.

Pobjednik US Open-a komentirao je i igru tenisača iz BiH, govorio o svom rodnom Međugorju i priznao da mu je ljepše bilo u emisiji "Interview 20" nego kod Letermana.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.