NavMenu

Festival zdravog života EKOBIS 2005 predstavljen u Sarajevu

Izvor: Oslobođenje Utorak, 31.05.2005. 11:14
Komentari
Podeli

Međunarodni sajam Ekoturizma, Ekologile i Eko zdrave hrane EKOBIS 2005. održaćese od 8. do 11. septembra 2005. u Bihaću na lokaciji autokampa Orljani kod restorana Sunce, rečeno je na prezentaciji ovog sajma u Sarajevu.

Kako je naglašeno, EKOBIS je ciljana selektivna priredba suptilno odabranog sadržaja koja će pratiti ekološke trendove svijeta u oblasti turizma, ekologije i proizvodnje eko zdrave hrane.

Prema riječima autora projekta EKOBIS Alije Pozderca, ovogodišnji sajam, iako je treći po redu, prvi je po sveobuhvatnosti prvenstveno osmišljenih idejnih projekata.

On je izrazio očekivanje da će ovaj događaj prerasti u cjelogodišnji, jer se radi o svojevrsnom festivalu zdravog života, za čije održavanje BiH ima uistinu i prirodne potencijale.

U okviru sajma EKOBIS 2005 planirano je, između ostalog, održavanje tematskih izložbi izlagača iz BiH, Hrvatske, Srbije i Crne Gore, Slovenije i dr., i brojnih prezentacija i okruglih stolova.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Za razvoj industrije u RS do 2026. više od 350 mil KM - Skoro polovina novca biće obezbijeđena iz budžeta

Vlada Republike Srpske donijela je danas Odluku kojom se usvaja Akcioni plan za sprovođenje Strategije razvoja industrije Republike Srpske za period 2024-2026. godina, koji je izrađen je u saradnji sa nadležnim ministarstvima/institucijama Republike Srpske. Akcionim planom razrađena je okvirna dinamika realizacije mjera, projekata i aktivnosti za sprovođenje Strategije u periodu 2024. do 2026. godina, sa okvirnim finansijskim sredstvima za

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.