NavMenu

Pavlović banka posluje stabilno

Izvor: eKapija Petak, 05.12.2014. 08:40
Komentari
Podeli
(Foto: facebook.com/pavlovic.banka)
Uprava Pavlović international banke u Bijeljini saopštila je da je poslovanje banke potpuno stabilno i da klijenti koji imaju depozite u ovoj banci mogu biti potpuno spokojni, prenio je bijeljinski "Pan radio".

U saopštenju banke navodi se da nema nikakvog razloga za bilo kakve nedoumice i nejasnoće i podsjeća da nedavno objavljeni rezultati bilježe rast aktive, koji prati i rast depozita privrede i stanovništva od 3%.

Ističe se da je zabilježen i rast ostvarene dobiti na prosječnom mjesečnom nivou za 30% više nego u prethodnoj godini.

- Neutemeljene glasine, nakon uvođenja prinudne uprave u Bobar banci, dovele su do uznemirenja klijenata Pavlović banke, koje je rezultiralo strahom i zahtjevima za podizanje depozita - kaže direktor Pavlović banke Aleksandar Vićanović.

On je rekao da je nejasno otkud takve dezinformacije kada se zna da banka nikada nije bila nelikvidna, što potvrđuju i izvještaji Agencije za bankarstvo Republike Srpske, kao i pozitivan revizorski izvještaj za 2013. godinu.

Vićanović napominje da će banka, iako je nesigurnost i zabrinutost klijenta bez ikakvog osnova, svima koji i dalje žele da podignu svoje depozite, to i omogućiti, bez ikakvih ograničenja i uslovljavanja.


U Upravi procjenjuju da će se stanje vrlo brzo normalizovati i ističu da klijenti mogu i dalje računati na potpunu posvećenost banke njihovim zahtjevima, jer, kako navode, upravo stavljanje klijenta na prvo mjesto, uz dobre poslovne rezultate, omogućava Pavlović banci stabilno i sigurno poslovanje u bankarskom sektoru Republike Srpske, prenio je "Pan radio".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Saobraćaj

Jedan TAG uređaj za sve autoceste u regionu - BiH potpisuje protokol o saradnji sa Srbijom, uskoro i sa Hrvatskom

Nakon što je uvođenjem zajedničkog TAG uređaja za naplatu cestarine omogućeno da vozači iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske kroz naplatne rampe na autocestama prolaze bez čekanja, isto će uskoro moći i građani BiH. Naime, na inicijativu resornih ministara Bosne i Hercegovine i Republike Srbije Edina Forte i Gorana Vesića, u četvrtak će u Beogradu biti potpisan protokol o saradnji i sa Bosnom i Hercegovinom. Drugim riječima, svi oni

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.