NavMenu

"Meridian" iz Banja Luke jedini član međunarodne londonske špediterske grupacije WFN

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 01.12.2014. 15:01
Komentari
Podeli
Preduzeće za međunarodnu špediciju, trgovinu i uskladištenje "Meridian" iz Banja Luke postalo je, jedina iz BiH, članica međunarodne grupacije "The World Freight Network" (WFN) organizacije sa sjedištem u Londonu koja okuplja više od 270 nezavisnih špeditera u 125 zemalja svijeta, navodi poslovni portal "Capital".

Da su zadovoljili striktne uslove i kriterije "Meridian" je zvanično obavijestio generalni direktor WFN-a Kelly Bunyan.

WFN je jedna od najrasprostranjenijih i najvećih mreža u sektoru špedicije, transporta i logistike uopšte u svijetu. Članovi prolaze striktne kriterijeme za ulazak u grupaciju i moraju da budu stabilni, finansijski jaki i lideri u svojoj branši, te da tehničko-tehnološki mogu da zadovolje sve zahtjeve i upite koji preko mreže dolaze iz cijelog svijeta.

"Meridian", akcionarsko društvo za međunarodnu špediciju, trgovinu i uskladištenje Banja Luka posluje skoro sedam decenija na području cijele BiH, regiona i EU. Trenutno zapošljava 140 radnika, različite obrazovne i profesionalne strukture u okviru 16 poslovnih jedinica na teritoriji cijele BiH.


Generalni direktor "Meridiana" Anđelko Šobot ističe da budućnost ove kompanije leži u njenom stalnom prilagođavanju poslovnom okruženju, kao i potrebama poslovnih partnera.

"Meridian" je član međunarodnog udruženja špeditera FIATA, kao i vlasnik certifikata kvaliteta ISO. Ovo preduzeće pruža širok spektar usluga u oblasti carinskog posredovanja, transporta roba, skladištenje roba i konstalting usluge, navodi "Capital".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Građevina

Banjaluka dobija stambeno-poslovni kompleks The Simphony, evo kako će izgledati (FOTO)

Rezidencijalno-poslovna zgrada pod nazivom Simfonija (The Simphony) biće izgrađena u Ulici olimpijskih pobjednika u blizini Gradskog stadiona i zgrade Rаdio-televizije Republike Srpske u Banjaluci. Investitor je ovo zemljište dobio kao zamjenu za parcelu starog kina "Kozara". Pripremni radovi na izgradnji velelepne zgrade počeli su prije nekoliko dana. Investitor (ista kompanija koja je stajala iza projekta Cinema tower) je objavio

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.