NavMenu

U bijeljinskoj regiji najniže cijene goriva

Izvor: eKapija Subota, 22.11.2014. 10:29
Komentari
Podeli

(Foto: Marija Kambić)
Gorivo se u bijeljinskoj regiji nakon pojeftinjenja prodaje po nabavnoj cijeni od 1,99 KM za dizel i od 2,05 do 2,10 KM za benzine, izjavio je predsjednik Skupštine Udruženja vlasnika benzinskih pumpi Republike Srpske Ljubo Stević, prenosi portal Biznis.ba.

- Ovo je najniža cijena u Republici Srpskoj i u zemljama okruženja, a do pojeftinjenja nije došlo zbog pada cijene goriva na svjetskom tržištu nego zbog konkurencije - kaže Stević.

Prema njegovim riječima, samo u Bijeljini sa 115.000 stanovnika ima više od 40 benzinskih pumpi, a jeftinije gorivo prodaje se u regiji od Zvornika do Brčkog.

Stević kaže da su cijene goriva na pumpama Naftne industrije Srbije (NIS) na ovom području niže čak i od nabavne, pa je cijena dizela na ovim pumpama 1,89 KM.

On ističe da je gorivo u cijeloj Republici Srpskoj i dalje za 5 do 10% jeftinije nego u zemljama okruženja, prenio je Biznis.ba.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.