NavMenu

Dan o energetskoj efikasnosti "Let's connect B2B at expoEnergy" 25. februara u Austriji

Izvor: eKapija Petak, 07.11.2014. 14:19
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock.com)
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavijestila da će se 26. februara 2015. godine u Austriji, u organizaciji Evropske poduzetničke mreže i Privredne komore Gornje Austrije, održati događaj pod nazivom "Let's connect –B2B at expoEnergy".

"Let's connect – B2B at expoEnergy " je događaj koji se održava u okviru Svjetskog dana obnovljivih izvora energije i "expoEnergy" u Velsu. Ovaj događaj će objediniti dvije glavne teme - biomasu i energetsku efikasnost u zgradarstvu.

To je jedan od najvećih i najznačajnijih događaja u Evropi. U posljednjih nekoliko godina, ovaj događaj je privukao više od 10.000 učesnika iz 99 zemalja.


Rok za prijavu je 26. februar 2015. godine, a učešće na događaju uključuje B2B susrete u okviru međunarodnog sajma i konferencije (registrirani učesnik može da ima do 11 planiranih sastanaka a svaki sastanak može trajati maksimalno 20 minuta).

Sve dodatne informacije o događaju i onlajn prijavu učešća zainteresirani mogu pronaći na
Tagovi:
Vanjskotrgovinska komora Bosne i Hercegovine
Lets connect B2B at expoEnergy
biomasa
energetska efikasnost
energetska efikasnost u zgradarstvu
expoEnergy Wels
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.