NavMenu

Bihaćki "Komrad" nabavlja 64 kontejnera za selektivno odlaganje otpada

Izvor: eKapija Četvrtak, 06.11.2014. 14:04
Komentari
Podeli
Između firme "Ekopak" i JKP "Komrad" potpisan je ugovor o nabavci 64 kontejnera i 20.000 PVC vreća za selektivno odlaganje otpada. Ugovor su u prisustvu Emdžada Galijaševića, gradonačelnika Bihaća, potpisali Amela Hrbat, direktorica "Ekopaka" i Hadis Jusić, direktor JKP "Komrad" iz Bihaća, saopštio je RTV Unsko-sanskog kantona.

Potpisivanje ugovora nastavak je uspješne saradnje JKP "Komrad" sa firmom "Ekopak", budući da je prošle godine također potpisan ugovor za odvojeno prikupljanje ambalažnog otpada iz komunalnog čvrstog otpada.

- Sve što radi civilizirana Evropa kada je u pitanju zbrinjavanje otpada treba raditi i naša zemlja i naš grad i zbog toga smo podržali ovaj projekat. Nadam se da će građani podržati ovaj projekt i da će selektivno odlagati otpad u kontejnere - kazao je gradonačelnik Galijašević.

Prema riječima Hadisa Jusića, direktora JKP "Komrad", projekt podrazumijeva dva segmenta, tehnički i edukativni, a kako se ovo poduzeće tehnički osposobilo kroz nabavku dva vozila i kontejnera za selektivno odlaganje otpada, predstoji edukativna kampanja građana.


- Kroz edukativni dio želimo naše građane upoznati sa značajem projekta selektivnog odvajanja otpada sa naročitim akcentom na najmlađe, djecu školskog i predškolskog uzrasta - kazao je direktor Jusić, saopštio je RTV USK.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Industrija, Saobraćaj

Ruski Zarubežnjeft želi još investicija u RS - U fokusu gasifikacija, solarna energija i širenje prodajne mreže

Ministar energetike i rudarstva Republike Srpske Petar Đokić razgovarao je danas u Banjaluci sa zamjenikom generalnog direktora kompanije Zarubežnjeft (Zarubezhneft) Igorom Šćelkunovim. Na sastanku je razgovarano o poslovanju kompanije Zarubežnjeft u Republici Srpskoj, mogućnostima daljeg investiranja, te je izražen interes za unapređenje saradnje. Šćelkunov je istakao da je ova ruska kompanija zainteresovana da nastavi investiranje u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.