NavMenu

Sarajevo - Predstavljena nova poslovna rješenja HT ERONET-a

Izvor: Pristop BH Srijeda, 18.04.2007. 11:17
Komentari
Podeli

U sarajevskom restoranu "Via Del Corso", u prisustvu velikog broja predstavnika kompanija i medija, 17. aprila 2007. predstavljena su nova poslovna rješenja HT ERONET-a.

Prisutnima su se obratili gospodin Zoran Bakula, Član Uprave za pokretne komunikacije i Predsjednik Odbora direktora HT-a, Željka Senjak, Izvršna direktorica za Marketing i Prodaju, Ivana Jerković iz Odjela marketinških komunikacija koja je i predstavila nove tarife HT ERONET-a.

"HT ERONET kontinuiranim radom i ulaganjem u vlastitu mrežu prati svjetske trendove u telekomunikacijama. Danas HT ERONET ostvaruje 95% populacijske pokrivenosti u BiH, razvija savremenu prodajnu mrežu u cijeloj BiH, te osigurava moderne, napredne telekomunikacijske usluge", istakao je gospodin Bakula.

Uslovi na današnjem bh. telekomunikacijskom tržištu jednaki su kao i na svim savremenim tržištima – otvorena konkurencija stvara transparentnost ponude, što korisnicima omogućuje da odaberu ono što najbolje odgovara njihovim komunikacijskim potrebama – izjavila je Željka Senjak.

HT ERONET je prepoznao taj trend te je već u decembru mjesecu prošle godine lansirao tarifu Hej svi! za pre-paid korisnike kao i ERONET 20 za post-paid korisnike. Upravo su ERONET 40 i 80 nastavak nastojanja HT ERONET-a da pruži zaokruženu poslovnu ponudu koja može odgovoriti na specifične zahtjeve svakog poslovnog korisnika. Uz već postojeće mobilne internetske tarife START i CONNECT, HT ERONET svojim korisnicima nudi i nove podatkovne tarifne modele, i to Mobilni internet 128 i Mobilni internet 512 i M2M tarifu.

Kao jedan od davatelja usluga pokretnih komunikacija na području Bosne i Hercegovine, predanim radom i stalnim razvojem ponude i kvalitete HT ERONET je zadobio povjerenje preko 350.000 zadovoljnih korisnika.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina

Uskoro tender za rekonstrukciju zgrade Soda So u Tuzli, radovi će koštati više od 10 mil KM

Uručivanjem Glavnog projekta rekonstrukcije, dogradnje i nadogradnje zgrade Vlade Tuzlanskog kantona u Tuzli završena je još jedna od faza pripreme za obnovu i rekonstrukciju objekta poznatog kao zgrada "Soda-So". U narednom periodu preostaje raspisivanje tendera za izbor izvođača radova i konačno početak rekonstrukcije, saopštila je Vlada TK. Ministrica prostornog uređenja i zaštite okolice Anela Ajšić je izrazila svoje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.