NavMenu

Kompanije iz BiH pozvane na sajam tehnologije obrade metala u Turskoj

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.10.2014. 12:58
Komentari
Podeli
Od 4. do 7. decembra 2014. godine u Bursi će se održati "Sajam tehnologije obrade metala – 13. međunarodni sajam mašina za obradu metala, opreme za varenje i rezanje, tehnologija bušenja, ručnih alata, te pneumatike i hidraulike" i "Sajam tehnologije obrade lima – 6. sajam tehnologije obrade lima, cijevi i profila kao i dodatne opreme", saopšteno je na sajtu Vanjskotrgovinske komore BiH.

U okviru gore pomenutog sajma, od 2. do 5. decembra 2014. godine će se održati "Buyer Mission Program". Tokom Programa održaće se brifing za privrednike, bilateralni razgovori sa turskim privrednicima i posjeta proizvodnim postrojenjima.


Zainteresovane kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske najkasnije do 20. novembra 2014. godine na broj faksa 033/208-562, ili putem mejla saraybosna@ekonomi.go.tr nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u Programu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Vijesti

UIO odložila kupovinu zgrade u centru Banjaluke

Nekoliko dana prije nego što će im isteći rok da se izjasne o ponudi firme Grand trade (Grand trejd) za kupovinu poslovnog prostora u Banjaluci, Uprava za indirektno oporezivanje BiH se dogovorila sa ponuđačem da se rok za konačnu odluku prolongira za još nekoliko mjeseci. Firma biznismena Mileta Radišića, koji je ležao u zatvoru zbog privrednog kriminala, dostavila je u januaru ove godine dvije ponude, prenosi Capital. Prvom je Upravi

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.