NavMenu

Konjički "Igman" zapošljava 100 radnika do kraja novembra

Izvor: eKapija Utorak, 28.10.2014. 09:58
Komentari
Podeli
(Foto: Fbihvlada.gov.ba)
Konjički "Igman" do kraja novembra 2014. godine zaposliće 100 radnika, čime će broj zaposlenih biti veći od 1.000, izjavio je za generalni direktor "Igmana" Đahid Muratbegović, prenosi portal Indikator.ba.

Dodao je da "Igman" trenutno zapošljava 915 radnika, a nova zapošljavanja uslijediće zbog povećanja obima poslova.

- Osim što imamo ugovorene poslove do kraja ove godine, mi smo već uspjeli ugovoriti i poslove za cijelu 2015. godinu - rekao je Muratbegović.

Pojasnio je da će uglavnom biti potrebni radnici sa srednjom stručnom spremom, koji će raditi na jednostavnim poslovima kao što su poslovi pakovanja proizvoda u ambalažu, posluživanja mašina itd.


- Što se tiče visokoobrazovanih kadrova, mašinci su uvijek dobrodošli i konkurs za njih je stalno otvoren - rekao je Muratbegović, a prenio "Indikator".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Saobraćaj

Vlada RS nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju - U toku izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu

Vlada Srpske nije odustala od gradnje aerodroma u Trebinju, zemljište na kojem će biti izgrađen je deminirano, a u toku je izrada glavnog projekta za građevinsku dozvolu. Poručeno je to iz Ministarstva saobraćaja i veza RS u odgovoru na poslaničko pitanje Đorđa Vučinića iz Liste za pravdu i red koji je tražio odgovore kada će konačno početi gradnja trebinjskog aerodroma. Iz resornog ministra su prvo podsjetili da je još u

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izvještaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.