Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 20.10.2014.| 15:27
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Sajam staklenika, poljoprivredne opreme i tehnologija "Growtech Euroasia 2014" od 3. do 6. decembra u Antaliji

Spoljnotrgovinska komora Bosne i Hercegovine obavještena je od Ambasade Republike Turske u Sarajevu da će se od 3. do 6. decembra 2014. godine u gradu Antalija održati 14. međunarodni sajam staklenika, poljoprivredne opreme i tehnologija "Growtech Euroasia 2014".

U okviru gore pomenutog sajma u periodu od 1. do 4. decembra 2014. godine će se održati "Buyer Misssion Program" tokom kog će biti održan forum za privrednike, bilateralni razgovori, obilazak sajma i posjeta privrednim postrojenjima. Učesnicima (po jedan predstavnik iz kompanije) će biti plaćeni troškovi smještaja sa doručkom. Učesnici programa su obavezni poznavati jedan od tri strana jezika (engleski, njemački ili francuski). Takođe, učesnici Programa trebaju posjedovati ovlasti za odlučivanje u kupovini.

Zainteresovane kompanije mogu aplikacioni formular dostaviti Uredu savjetnika za trgovinu Ambasade Republike Turske u Sarajevu najkasnije do 20. novembra 2014. godine na broj faksa: 033/208-562, ili putem mejla saraybosna@ekonomi.gov.tr, nakon čega će biti kontaktirane samo one kompanije koje budu izabrane za učešće u gore pomenutom Programu.

Više informacija o sajmu na web stranici http://growtech.com.tr.en.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.