Izvor: eKapija | Ponedjeljak, 20.10.2014.| 14:07
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Televizija N1 kreće da radi 30. oktobra

N1 prva regionalna dvadesetčetvorosatna njuz platforma i ekskluzivni CNN partner za region počinje da radi 30. oktobra, javlja "Privredna štampa".

Gledaoci u Bosni i Hercegovini će program N1 moći gledati preko kablovskog operatera "Telemach" i "Total TV" platforme.

N1 će biti dostupan i preko drugih vidova savremene komunikacije – N1 news portala na adresi www.n1info.com, IOS, "Android" i "Windows" aplikacije.

Kao ekskluzivni partner CNN-a za region, N1 će biti u mogućnosti da emituje CNN program koji smatra relevantnim za gledaoce u regionu. Istovremeno ova saradnja daje mogućnost da N1 emituje sadržaje iz regiona koji imaju globalni značaj na CNN-u.

Direktor programa za Bosnu i Hercegovinu, urednik i voditelj političkog talk show programa "Pressing" biće Amir Zukić. Producentica "Dnevnika" će biti Suzana Stambol, a voditelji Darko Savić, Amir Krivošija i Merima Šemić. Producent redovnih vijesti "N1 info" biće Kenan Ćerimagić, a voditeljice Ajla Alihodžić i Nafisa Latić, dok će se u ulozi i producentice i prezenterice jutarnjeg programa "Novi dan" pojaviti Alma Dautbegović Voloder, prenijela je "Privredna štampa".

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.