Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Zemljište i višenamjenska hala firme Comp Astor u Novom Gradu - Nekretnina na granici sa EU

(Foto: Opština Novi Grad)
Preduzeće Comp Astor d.o.o. Novi Grad nudi na prodaju industrijsko građevinsko zemlјište površine od 17.000 m² i višenamjensku halu površine 2.700 m².

Predmetna nekretnina se nalazi na magistralnom putu Novi Grad – Kostajnica - Sisak, u mjestu Dobrlјin. Objekat se, prema dogovoru, može prodati ili iznajmiti.

Višenamjenska hala je pogodna za proizvodne i trgovačke djelatnosti ili kao skladišni prostor, a građevinsko zemljište je slobodno.

Naselje Dobrljin je 16 km udaljeno od administrativnog centra opštine. Naselje Dobrljin se nalazi na jugoistočnoj granici Evropske unije sa Republikom Hrvatskom. Ima veoma dobru povezanost sa regionom EFTA u pogledu saobraćaja (putna i željeznička mreža). Objekat i zemljište se nalaze u blizini granice sa Republikom Hrvatskom i željezničkog prelaza za međunarodni transport putnika, vozila i robe.

(Foto: Opština Novi Grad)
Lokacija je dobro povezana s ostatkom Bosne i Hercegovine i sjevernim dijelom Republike Hrvatske (EU), kao i sa srednjom Dalmacijom i lukama na Jadranskom moru. Najbliži međunarodni aerodromi se nalaze u Banjaluci (vrijeme putovanja: 1 sat), Zagrebu (vrijeme putovanja: 2,5 sata), Splitu (vrijeme putovanja: 5 sati), Sarajevu (vrijeme putovanja: 5 sati) i Beogradu (vrijeme putovanja: 4 sata).

Kontakt informacije:

Opština Novi Grad, Odsjek za upravljanje razvojem
Vesna Đukanović
Telefon/Faks:+387 52 720-466, 720-901
E-mail: vesna.djukanovic@opstina-novigrad.com
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak