Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Sistemi tehničke zaštite prepoznatljivi u BiH - Najznačajniji klijenti firme New Sanatron investitori u nove projekte

Hala u Novom Gradu
Hala u Novom Gradu (Foto: New Sanatron )
Osnovna djelatnost novogradske firme New Sanatron je projektovanje, isporuka i montaža, održavanje i servisiranje sistema tehničke zaštite objekata i ostalih sistema slabe struje, po čemu je firma postala prepoznatljiva u Republici Srpskoj, pa i u Bosni i Hercegovini.

New Sanatron inženjering je osnovan 1996. godine kao privatno preduzeće, a od 2000. godine djeluje kao New Sanatron d.o.o.

Kako navode u toj firmi, izdvajaju se alarmni, sistemi video nadzora, sistemi kontrole pristupa, sistemi za dojavu požara, sistemi za gašenje požara, potom integracija sistema tehničke zaštite, generatori aerosola, telefonsko-računarske mreže, kao i x-ray skeneri za skeniranje robe i prtljaga. Osim toga, firma izvodi radove i na instalacijama jake struje.

- Na putu dugom više od 26 godina bilo je mnogo uspona i stagnacija. Međutim, uvijek je bila naglašena vizija stalnog nastavljanja za daljim razvojem i u ovom opredjeljenju se donosila i sprovodila poslovna politika – kaže Andrea Krpić Vujanović, zamjenik direktora firme New Sanatron.

Referenc lista realizovanih projekata najbolja je potvrda New Sanatron poslovnosti, stručnosti, znanja i iskustva, navode u toj firmi.

Uprava firme
Uprava firme (Foto: New Sanatron)
- Naši najznačajniji klijenti su investitori u nove projekte, posebno na teritoriji Republike Srpske koja je osnovni fokus našeg djelovanja. Takođe, izvodimo radove i u Federaciji BiH – kaže Krpić Vujanović.

Ističe da je firma opredijeljena da u poslovnom odnosu u potpunosti zadovolji svoje poslovne partnere – kupce, dobavljače, da "ostane pojam profesionalnosti i da ostvaruje stalna poboljšanja u svim procesima rada".

- Smatramo da su ljudski resursi naša diferencijalna prednost koju konkurenti ne mogu kopirati. Za održivu konkurentsku prednost važno je diferencirati se, imati niske troškove, fokusirati se, iskoristiti efekte sinergije koji vode povećanoj vrijednosti za kupce, nižim operativnim troškovima i manjim investicijama – ističe Krpić Vujanović.

New Sanatron inženjering u budućem periodu planira širenje asortimana proizvoda, dodaje Krpić Vujanović, u skladu sa najsavremenijim i tehničkim rješenjima prema potrebama kupaca.

Ova novogradska firma raspolaže vlastitim poslovnim prostorima u Novom Gradu i Banjaluci, gdje su smješteni svi potrebni kapaciteti za obavljanje djelatnosti.Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak