Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Poslovna zona Bregovi infrastrukturno opremljena - Prostor pogodan za malu privredu i proizvodne djelatnosti

Ilustracija
Ilustracija (Foto: Konstantin L/shutterstock.com)
Poslovna zona Bregovi površine je 8,34 ha i u vlasništvu je Opštine Vlasenic. Zona je greenfield investicija koja se nalazi na direktnom izlazu na magistralni put M19.2.

Iz Opštine Vlasenica navode da je postoji mogućnost prodaje ili iznajmljivanja zemljišta ukupne površine od 3,85 ha, kao i dijeljenje zone na manje površine.

– Cijena prodaje ili iznajmljivanja je 3,20 КM/m2 uz mogućnost prodaje zemljišta ispod tršižne cijene u zavisnosti od broja novih radnih mjesta - dodaju.

Poslovna zona Bregovi je opremljena infrastukturom: voda, kanalizacija, pristupni put.

– Prostor na kome je planirana poslovna zona je pogodan za malu privredu i proizvodne djelatnosti, odnosno ekološki čiste tehnologije. Trenutno nema postojećih privrednih subjekata u zoni - ističe se iz Opštine Vlasenica.

Za buduću poslovnu zonu izrađen je prostorni i urbanistički plan.

- Što se tiče dokumentacije potrebna za investiranje u zonu, budući investitori treba da posjeduju lokacijske uslove i građevinsku dozvolu. Ovu dokumentaciju izdaje Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove opštine Vlasenica. Takođe, potrebno je i rješenje o registraciji koju izdaje Privredni sud u Istočnom Sarajevu, odjeljenje za privredu i društvene djelatnosti opštine Vlasenica.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak