Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Hotel Platani - hedonizam u srcu grada

Hotel Platani je smješten u samom srcu Trebinja, u dubokom hladu stogodišnjih platana. Raspolaže sa 22 sobe, ukupno sa 48 ležajeva. Sve sobe su opremljene centralnim klima uređajima, LED televizorima, mini barovima i sefovima.

- Naše prijateljsko osoblje će se potruditi da svaki vaš boravak sa nama bude jedinstven i nezaboravan - poručuju iz ovog hotela.

U sklopu hotela nalazi se restoran sa predivnom ljetnom baštom. Za one koji uživaju u hrano izvanrednog kvaliteta i čaši dobrog vina, za one kojima je svaki obrok doživljaj za sebe, restoran Platani je odličan izbor. Vrhunska kuhinja ovog hotela nudi tradicionalna, istočnohercegovačka jela. Gosti mogu da uživaju u velikom izboru vina iz regiona, na sjenovitoj terasi sa pogledom na pijacu i trg.

Restoran Dučićev pogled

Upravitelji hotela upravljaju i sa ljetnom baštom Dučićev pogled na brdu Crkvina, u sklopu kompleksa Hercegovačka Gračanica. Odatle se pruža nezaboravan pogled na Trebinje,a u ponudi je veliki izbor tradicionalnih jela i regionalnih vinskih etiketa. Idealno je mjesto za održavanje manjih svečanih događaja kao što su svadbe, proslave krštenja i slično.

Podrumi manastira Tvrdoš


Monasi manastira Tvrdoš započeli su prije oko dvije decenije novo poglavlje u priči o manastirskom vinu. Preuzeli su brigu nad vinovom lozom u Trebinjskom polju, gdje su stari zasadi vranca smješteni na 70 hektara i podigli čak 60 hektara mladih vinograda u Popovom polju.

Podrumi manastir Tvrdoš njeguju tradiciju monaškog vinogradarstva, proizvodeći vina od autohtonih i internacionalnih sorti- žilavka, vranac, chardonnay, cabernet sauvignon, i sve to u podrumu iz 15. vijeka.

Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak