Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Opremanje enterijera, suva gradnja i LED rasvjeta na jednom mjestu - Zašto je ABV Sistem izbor investitora u Trebinju i širom BiH

(Foto: ABV)
ABV Sistem je osnovan 2003. godine sa sjedištem u Trebinju, a od 2004 . godine počela je rad i poslovna jedinica u Istočnom Sarajevu. Osnovu poslovanja čiini opremanje enterijera, prvenstveno ponudom materijala i radovima iz programa "suve gradnje" - spušteni plafoni, pregradni zidovi, dekorativni radovi u poslovnim i stambenim prostorima, akustika i slično, kao i ponuda profesionalne i dekorativne rasvjete.

Od 2012. godine u Trebinju otvaraju i maloprodajni objekat ABV Dekor u kojem nude materijale za "fino" opremanje enterijera - zavjese, draperije, tepisi, tapete, dekorativna rasvjeta...

- Profesionalan pristup svakom poslu i investitoru, bez razlike da li je to neki manji ili veći projekat, dopinosi našem poslovnom uspjehu i interesovanju za naše usluge. Povoljan poslovni trend razvoja stanogradnje i turizma u našem regionu, povećanih zahtjeva investitora za dekorativnim i akustičnim kvalitetima stambenih i poslovnih objekata dovodi do rasta "suve gradnje" u modernim enterijerima pa samim tim i do rasta naših usluga - kažu na početku razgovora za eKapiju iz ABV-a.

Radovi u hotelu Nar
Radovi u hotelu Nar (Foto: ABV)
Za proteklih 17 godina uspješno su realizovali mnogo projekta, kako u Hercegovini, tako i širom RS i BiH. Od projekata izvedenih u poslednjih nekoliko godina izdvajaju: stambeno-poslovni kompleks LUČ i Centar u Trebinju, Palata pravde u Trebinju, kao i lokalni hoteli Nar, Bellevue, Platani, Integra, ali i kompleks Grada Sunca.

Tu su i radovi na novoj bolnici u Istočnom Sarajevu, McDonalds restoranima u Sarajevu, Mostaru i Tuzli, dio radova na Delta Planetu u Banjaluci, kino multipleksu Ekran u Zenici, kao i nova zgrada policije u Brčkom.

- Trudimo se da u svakom momentu svoj rad, znanje i kreativnost usmjerimo ka tržištu i odgovorimo prefinjenoj i kreativnoj mašti arhitekata. "Suva gradnja", spušteni plafoni i dekorativni elementi postaju sastavni dio gotovo svakog modernog projekta. Takođe, LED rasvjeta donosi pravu "revoluciju" po pitanju kvaliteta rasvjetnih tijela i energetske efikasnosti objekata. Trendovi se kreću od mimimalizma i "čistih" ravnih linija u prostoru do klasike - lučnih, zaoblljenih površina. Spremno odgovaramo na svaki zahtjev.

Partneri sa kojima sarađuju u nabavci materijala su lideri kvaliteta u oblasti "suve gradnje" - Knauf, Knauf Insulation, Bohor, Atena, AMF, a u programu rasvjete: Disano, Modus, Ideal Lux, One light, BUCK. Za sve te firme su i ovlašćeni uvoznik i distributer.

Radovi na fasadi bolnice Kasindo
Radovi na fasadi bolnice Kasindo (Foto: ABV Trebinje)
Više od 90% materijala uvoze iz Srbije ili sa prostora Evropske unije.

- Od našeg osnivanja gledamo u budućnost i trudimo se da spremni dočekamo sve promjene i aktuelne trendove. Radimo na stalnoj edukaciji osoblja kako bi smo spremno dočekali sve dinamičnije promjene okruženja i trendova. Sigurno ćemo širiti svoje logističke kapacitete u cilju pružanja što kvalitetnije usluge našim klijentima.

Uticaj korona krize na poslovanje

Aktuelna kriza kao posljedica pandemije koronavirusa uticala je i na poslovanje ABV-a, što je dovelo do usporavanja ili otkazivanja mnogih projekata.

- Ponosni smo jer smo do sada uspjeli da sačuvamo sva radna mjesta i nadamo se da je najgori period krize iza nas. Trenutno smo angažovani na projektima izgradnje stambeno-poslovnih zgrada u Trebinju i Istočnom Sarajevu, kao i na hotelu Rajska dolina na Jahorini. U planu i u fazi dogovora je još niz projekata kako u Trebinju tako i u drugim gradovima BiH - zaključuju iz ABV-a.


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak