Izdvojite članak Odštampajte vijest
Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak

Hotel Integra - luksuz ušuškan u istorijsko jezgro grada

Banjalučka kompanija Integral inženjering otvorila je u oktobru 2019. godine novi hotel u Trebinju. Hotel Integra smješten je u istorijskom jezgru ovog grada, oslonjen na zidine Starog grada i biće nova zvijezda u hotelskoj ponudi popularnog Trebinja.

- Hotel Integra nudi luksuz, mir, udobnost i komfor i ispunjava sve svjetske standarde kojeg krase četiri zvjezdice - poručuju iz ovog hotela.

Raspolaže sa devet luksuznih soba, restoranom, salom za sastanke kao i hotelskom baštom. Ono što je zanimljivo da se dva apartmana nalaze iznad samog tunela koji je jedan od dva ulaza u trebinjski Stari Grad. Pojedine sobe gledaju na čuvene stogodišnje Platane, dok su druge okrenute Starom gradu.

Restoran Integra koji je u sklopu hotela, daje ambijentu posebnu notu, a profesionalni kuvari nadmašuju do sada viđenu gastronomsku ponudu u Trebinju. Kuhinja je opremljena najsavremenijom opremom koja koristi tehnike "mokrog zrenja" i "sous vide".

Tehnika "mokrog zrenja" prestavlja odležavanje mesa u hermetički zatvorenom prostoru, odnosno zrenje mesa je preduslov za pravi gastro doživljaj.

"Sous vide" je riječ francuskog porijekla i znači "u vakumu". To je način kuvanja prethodno vakumiranih namirnica u vodenoj kupki, pri kojem je trajanje kuvanja duže nego uobičajeno i na precizno definisanim, mnogo nižim temperaturama kuvanja nego što je uobičajeno. Osnovni koncept "sous vide" je da se hrana kuva na istoj temepraturi na kojoj će biti servirana.

Sala za sastanke može da ugosti oko 50 osoba i koristi se u poslovne svrhe.

Fotogalerija
Hotel Integra u Trebinju


Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak Izdvojite članakIzdvojite članak