NavMenu

Platforma za Fitness, Welness&Health i sportske profesionalce pruža rješenje za online prodaju tretmana, programa i edukacionih sadržaja

Izvor: eKapija Srijeda, 19.08.2020. 09:46
Komentari
Podeli
(Foto: My Fit World/Bogdan Kosanović Bogdino)
Startap My Fit World, koji je član Naučno-tehnološkog parka Beograd, kreirao je platformu za preduzetnike iz oblasti fitnesa, zdravlja i sporta. Platforma je namijenjena kako kondicionim, sportskim i personalnim fitness trenerima i fizioterapeutima, tako i samim welness, sportskim i edukacionim centrima.

- Mi smo "B2B2C" platforma. Namijenjeni smo i B2B korsnicima (svima koji vode posao ili se bave delatnostima iz pomenutih oblasti) i rekreativcima koji tek treba da pronađu sadržaje prema sopstvenim potrebama (B2C) - kaže Aleksandar Stanković, jedan od osnivača My Fit World.

Stanković objašnjava da platforma koju je My Fit World razvio pruža B2B korisnicima izvjestan "know how" za vođenje i rast posla. Ovako nešto moguće je zato što platforma pruža mogućnost kreiranja i skladištenja sadržaja (vježbe, treninzi, programi i planovi, rasporedi, arhive, statistika), korišćenja sadržaja u realnom vremenu ali i online prodaje sadržaja i to na globalnom tržištu. Značajan benefit koji platforma nudi je i detaljan uvid u parametre napredovanja klijenata kroz istoriju rada, što daje osnov za statističku analizu i planiranje.

- Imajući u vidu holistički pristup u vođenju klijenata (od programa vježbanja do ishrane i organizacije kompletnog posla), trenerima i fitness centrima pruža se mogućnost da stvaraju konkretne sadržaje koje bi mogli prodavati online. Sa druge strane, vežbači će, ma gde se fizički nalazili, moći da imaju pristup sopstvenom programu i da urade planirani trening, bez obzira da li je njihov trener u mogućnosti da bude fizički prisutan u datom trenutku ili ne – dodaje Stanković.


Pored sportista, servis je namijenjen i fizioterapeutima a njegova upotrebna vrijednost usmjerena je ka poboljšanju strategije prodaje i rasta brenda stručnjaka i centara iz ove oblasti.

- Fizioterapeuti će moći da svoje programe, tretmane i specifične faze oporavka od povreda (uz objašnjenja i preporuke), predstave u video formatu. Zatim će moći da ih, kao proizvod, ponude široj publici. Koristiće aplikaciju da bi svoj rad učinili vidljivim i da bi došli do klijenata - kaže Stanković.

Aplikacija će u App store i Google play prodavnici biti dostupna u drugoj polovini avgusta. Tim My Fit Word otvoren je za nova partnerstva i pregovore o saradnji jer smatra da je to način da se biznis poboljša i unaprijedi.

Milica Banović
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.