NavMenu

Kompanija BSD Invest Europe donirala medicinsku opremu Crnoj Gori

Izvor: eKapija Nedjelja, 17.05.2020. 15:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Macau Photo Agency)Ilustracija
Mađarska kompanija BSD Invest Europe uputila je Crnoj Gori vrijednu donaciju medicinske zaštitne opreme u borbi protiv virusa Covid-19, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Naime, mađarska kompanije je ovom Ministarstvu uručila donaciju od 50.000 hirurških maski za lice i 980 jednokratnih zaštitnih odijela.

- Ovaj prijateljski gest BSD Invest Europe predstavlja nastavak podrške u borbi za zdravlje svih građana i građanki Crne Gore pogođenih pandemijom izazvanom korona virusom kao i uvod u buduća ulaganja u Crnu Goru - istakao je Ministar saobraćaja i pomorstva Osman Nurković.


Zahvalivši na vrijednoj donaciji ministar Nurković je izrazio očekivanje da će se, nakon normalizacije situacije, stvoriti uslovi i organizovati radna posjeta menadžmenta ove kompanje kako bi se konkretno razgovaralo o mogućnostima investiranja u saobraćajnu infrastrukturu.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.