NavMenu

Korak bliže gradnji luksuznog hotela Jadran sa 5* u Ulcinju - Za realizaciju investicije zainteresovana kompanija Royal

Izvor: eKapija Srijeda, 14.12.2022. 07:44
Komentari
Podeli
Crna Gora je korak bliže izgradnju luskuznog hotela Jadran sa 5 zvjezdica u Ulcinju. Hotelom bi upravljao svjetki poznati brend, a hotel bi bio izgrađen za pet godina od zaključenja ugovora. Za realizaciju ovog projekta zainteresovana je kompanija Royal.

To je saopšteno nakon sastanka koji je juče održan u Vladi.

Sastanku su prisustvovali predsjednik Vlade Dritan Abazović, ministarka ekologije, prostornog planiranja i urbanizma Ana Novaković Đurović, ministar ekonomije i turizma Goran Đurović, državni sekretari Ministarstva finansija, Ministarstva ekonomije i turizma, Agron Ibrahimi i Armend Mila, predsjednik Opštine Ulcinj Omer Bajraktari, predsjednik JP Morsko dobro Mladen Mikijelj, predsjednik UO JP Morsko dobro Blažo Rađenović i direktor Agencije za investicije Mladen Grgić. Sastanku je prisustvovao i predstavnik kompanije Royal kao zainteresovani investitor.

Sastanak u Vladi (Foto: Vlada Crne Gore)Sastanak u Vladi
Tokom sastanka identifikovani su administrativni problemi koji treba da se prevaziđu kako bi se u što skorijem periodu pristupilo zaključenju aneksa ugovora.

- Nakon današnjeg sastanka korak bliže realizaciji još jedne investicije koju građani Ulcinja i Crne Gore čekaju decenijama, kakav je luksuzni hotel Jadran koji bi imao kategorizaciju 5* sa svjetskim brendom i bio izgrađen pet godina od zaključenja ugovora - rekao je premijer Dritan Abazović.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.