NavMenu

Na Adi iščekuju bolju sezonu i podršku za saniranje šteta od erozije

Izvor: Mina Petak, 16.04.2021. 10:21
Komentari
Podeli
(Foto: Grzech/Pixabay)
Pripreme za predstojeću ljetnju turističku sezonu u Hotelsko-turističkom preduzeću (HTP) Ulcinjska rivijera uveliko su u toku, saopštio je direktor Bojan Đakonović i dodao da radnici Turističkog kompleksa Ada Bojana danima rade kako bi spremno dočekali turiste.

- Siguran sam da ćemo biti u stanju da primimo sve turiste i da će oni biti zadovoljni ponudom. Interesovanje za Adu se posljednjih dana blago povećalo - rekao je Đakonović u Jutarnjem programu TVCG.

On je dodao da zbog aktuelne situacije s koronavirusom neće moći da računaju na tradicionalne goste, ali da će se okrenuti turistima iz regiona, te tržištima Ukrajine, Bjelorusije i Rusije, prenosi portal RTCG.

Đakonović je podsjetio da je erozija na plaži Ade Bojane tokom jeseni i zime prouzrokovala velike probleme, da je pričinjena šteta na plaži i objektima, ali i da je situacija za sada dobra.


- Nestala je plaža. Međutim, posljednjih dana kako je jug oslabio, erozija je u blagom zastoju. Pisali smo od novembra nadležnim institucijama, ali odgovor nijesmo dobili. Nadam da će nešto biti urađeno po tom pitanju, jer sezona je pred vratima, a mi moramo objekte staviti u punu funkciju - saopštio je Đakonović.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.