NavMenu

Onlajn vebinar o razvoju startapa 25. marta

Izvor: eKapija Četvrtak, 18.03.2021. 15:32
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay / Tumisu)Ilustracija
Naučno-tehnološki park Crne Gore organizuje onlajn vebinar "Faze razvoja start up-a" koji će se održati 25. marta, u 17 sati. Na predavanju će govoriti Maja Miljević, rukovodilac start up sektora u Maestral solutions-u, osnivač brenda "Zdrava logika" i osnivač konsultanske kompanije za startup projekte na Balkanu MM Consulting.

- Ona će učesnike vebinara savjetovati kako da uspješno naprave prvi korak, izbjegnu najčešće greške koje start up početnici prave, kako da start up dovedu do sljedeće faze razvoja i realizuju svoju biznis ideju. Nakon interaktivnog predavanja biće otvorena i za pitanja polaznika vebinara - saopšteno je iz PR službe Univerziteta Crne Gore.

Naučno-tehnološki park Crne Gore, koji organizuje ovaj vebinar, osnovan je sa ciljem pružanja podrške i jačanju potencijala ekonomskog rasta i razvoja Crne Gore, kroz osnivanje i rast kompanija/timova u visokotehnološkim djelatnostima. Takođe, poseban aspekt djelovanja NTP Crne Gore je i podrška u razvoju i komercijalizaciji inovativnih ideja i projekata.


NTP Crne Gore osnovan je u partnerstvu Vlade Crne Gore, Ministarstva nauke i Univerziteta Crne Gore.

Za događaj se možete registrovati OVDJE.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.