NavMenu

Hotel Lazure u Meljinama počeo sa radom posle višemjesečne pauze - Radovi na depadansu u završnoj fazi, otvaranje moguće na ljeto

Izvor: Pobjeda Petak, 12.02.2021. 11:27
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/temashdesign)
Poslije višemjesečne pauze vrata gostima, uprkos korona krizi, otvorio je kompleks Lazure u Meljinama. Aranžmani će biti prilagođeni aktuelnoj epidemiološkoj situaciji a menadžment je primjenio sve protokole koje su propisali Svjetska zdravstvena organizacija i Svjetsko udruženje hotelijera.

Operativni menadžer ovog kompleksa, Marin Radojević kaže da su potpuno spremni za dolazak gostiju.

- U toku smo akreditacije za "Safe Travel" bedž koji će dati dodatnu sigurnost našim gostima, kako bi se osjećali potpuno bezbjedni na ovoj destinaciji. Inače naša je prednost što imamo dosta prostora i imamo najsavremeniji sistem ventilacije i protokole koji propisuju najmanje 30 minuta dezinfekcije svega sa čime gosti imaju dodira - navodi Radojević.

Prošla godina je uprkos pandemiji bila uspješna za ovaj turistički kompleks, jer su imali popunjene kapacitete, uglavnom gostima iz Crne Gore. Uz manju redukciju, zadržali su potreban broj zaposlenih, od kojih je većina iz Herceg Novog.

- Vrlo lijepo smo radili do novembra, naravno prošla godina je iziskivala veliki stepen fleksibilnosti. Naš mladi tim je iskusan i spreman, radili smo pripremne treninge za to, mogu reći da smo zaista zadovoljni prethodnom godinom, posebno iz ugla marine. Dakle marina je u jednom veoma potencijalnom razvoju i pokazuje pravi potencijal već ove godine - ističe Radojević.

Građevinski radovi u hotelsko-apartmanskom dijelu su u završnoj fazi i ukoliko epidemiološka situacija dozvoli, depadans u Meljinama mogao bi biti otvoren tokom naredne ljetne turističke sezone.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.