NavMenu

Počeo novi ciklus podrške kreativnom preduzetništvu

Izvor: eKapija Nedjelja, 17.01.2021. 12:11
Komentari
Podeli
(Foto: PG Biro)
Počeo je ovogodišnji ciklus podrške kreativnom preduzetništvu, a prvi od 12 pobjednika koji će svoje proizvode prikazti javnosti u šoping molu Delta City su brendovi Radionica Krpenka i Petit Paris.

Menadžer Glavnog grada Marjan Junčaj, sekretar za preduzetništvo Kemal Grbović i direktor marketinga šoping mola Delta City Dragan Perišić obišli su štandove na kojima prvi ovogodišnji kretivni preduzetnici izlažu svoje proizvode i poželjeli im uspjeh tokom predstavljanja proizvoda.

Nakon uspješne implementacije prvog konkursa podrške kreativnom preduzetništvu tokom 2020. godine, ovaj značajan projekat, kojeg sprovode Glavni grad Podgorica, Delta City i kompanija Strategist svoj put nastavlja i u 2021. godini. Na centralnom štandu u Delti posjetioci će biti u prilici da se do 28. februara upoznaju sa proizvodima domaćih brendova Radionica Krpenka i Petit Paris Clothing.

- Projekat podrške kreativnom preduzetništvu se pokazao veoma uspješnim tokom prošle, jako izazovne i komplikovane godine. U ovoj godini očekujemo još veći uspjeh i radujemo se da za svih 12 pobjednika obezbijedimo najbolje moguće uslove da svoje proizvode plasiraju, promovišu i unaprijede na najbolji mogući način - saopštili su partneri na projektu. Oni su dodali da preduzetnički rad u kreativnim industrijama nije lak, te da svi oni koji na ozbiljan i transparentan način prilaze tom radu zaslužuju svaku podršku – zato su čvrsto uvjereni da će ovaj projekat prerasti u tradicionalnu saradnju ova tri partnera i u godinama koje dolaze.

Iza brenda Radionica Krpenka stoji naša poznata glumica Jelena Simić, a u svom radu fokusira se na ručno rađene krpene lutke i haljinice za djevojčice. Petit Paris Clothing je modni brend garderobe za djecu od 100% prirodnih materijala inspirisan internacionalnim iskustvom svoje osnivačice Anne Radulović - belgijske dizajnerke, koja se nakon boravka u Ruandi i Parizu zaljubila u Crnu Goru, gdje i danas razvija svoj biznis.

Podsjećamo, proizvode ova dva brenda posjetioci mogu vidjeti od 15. januara do 28. februara u centralnom atrijumu šoping mola Delta City.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.