NavMenu

Senić petrol iz Podgorice dobio licencu za skladištenje naftnih derivata

Izvor: eKapija Utorak, 24.11.2020. 14:22
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Worldpics/shutterstock.com)Ilustracija
Regulatorna agencija za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN) izdala je preduzeću Senić Petrol iz Podgorice licencu za obavljanje djelatnosti skladištenja naftnih derivata.

Kako se navodi u odluci koja je objavljena na sajtu REGAGEN-a, licenca se izdaje na period od 10 godina, odnosno od 1. decembra 2020. godine do 30. novembra 2030. godine.

- Imalac licence je dužan da, ukoliko namjerava da nastavi sa obavljanjem licencirane djelatnosti i nakon isteka njenog važenja, podnese zahtjev za izdavanje nove, i to 60 dana prije isteka važenja licence - soapšteno je.

REGAGEN je, na zahtjev kompanije Jugopetrol, obustavio postupak izmjene licence za obavljanje djelatnosti skladištenja naftnih derivata i skladištenja tečnog naftnog gasa u dijelu koji se odnosi na benzinske stanice u Bijelom Polju i Rožajama.

Takođe, REGAGEN je prihvatio zahtjev kompanije HIFA OIL CG iz Podgorice za izmjenu licence za obavljanje djelatnosti transporta naftnih derivata transportnim sredstvima.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.