NavMenu

Raspisan oglas za izražavanje interesa za nadzor radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru

Izvor: eKapija Utorak, 17.11.2020. 15:46
Komentari
Podeli
(Foto: Shutterstock/RussieseO)
Ministarstvo poljoprivrede i ruralnog razvoja obajvilo je oglas za izražavanje interesa za konsultantske usluge za nadzor nad izvođenjem radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru u okviru projekta "Integrisani razvojni program koridora rijeka Save i Drine" MNE-SDIP-91300-ME-QCBS-CS-20-2.2 (Program Sava - Drina koridor).

Kako je saopšteno iz Ministarstva, Crna Gora je korisnik jedne od najvećih inicijativa Svjetske banke u oblasti upravljanja vodama programa Sava-Drina koridor, koji ima za cilj podržavanje i unaprijeđenje integralnog upravljanja vodnim resursima.


- Komponenta 2 ovog Programa, podkomponenta 2.2. - Integralni razvoj sliva rijeke Drine obuhvata podršku infrastrukturnim radovima izgradnje višenamjenskih nasipa u slivu Lima - rijeke Lim i Grnčar, za koje su Glavni projekti izrađeni u okviru GEF-SCCF Projekta "Upravljanje slivom rijeke Drine na zapadnom Balkanu" - ističu iz Ministarstva.

Konsultantske usluge na koje se Oglas odnosi uključuju usluge nadzora nad izvođenjem građevinskih radova na izgradnji nasipa na Limu i Grnčaru i treba da obezbijede da se radovi izvode kvalitetno i blagovremeno, u skladu sa ugovorom, važećim zakonima Crne Gore i politikama i procedurama Svjetske banke.

Iz Ministarstva napominju da je ovo je ponovljeni oglas za izražavanje interesa, prvobitno objavljen 22. oktobra 2020. godine, na sajtu UNDB, a svi prethodno predati izrazi interesa ne moraju se ponovo dostavljati.

Više informacija možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.