Izvor: Startit | Subota, 14.11.2020.| 13:48
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Ispratite najnovija fintech rešenja u regionu - Lokalna finala Elevator Lab pitching takmičenja za Srbiju, Hrvatsku, BiH i Crnu Goru 20, 23. i 26. novembra

Ilustracija
Ilustracija (Foto: TippaPatt/shutterstock.com)
Lokalna finala Elevator Lab pitching takmičenja za Srbiju, Hrvatsku, Crnu Goru i BiH biće održana 20, 23. i 26. novembra u 16 časova u organizaciji Raiffeisen banke i Startita.

Događaj je otvoren za sve zainteresovane koji žele da iz prve ruke dobiju uvid u fintech proizvode koji se razvijaju u regionu. Nakon toga će se u ponedeljak, 7. decembra održati regionalno finale takmičenja koje Startit organizuje u sklopu Shift Money konferencije, te će finalisti imati priliku da se predstave pred posjetiocima konferencije i steknu dodatnu vidljivost.

O takmičenju

Na ovim događajima svi prisutni će imati prilike da čuju pitch-eve startapa koji imaju najbolja fintech rješenja iz regiona. Pobjednici na lokalnim takmičenjima će osim novčane nagrade i plasmana u regionalno finale dobiti i mogućnost za razvoj pilot projekta sa lokalnom bankom, predstavljanje na sastanku borda direktora Raiffeisen banke, priliku za integraciju inovacije u okviru bankarskih sistema regionalnih Raiffeisen banaka, kao i pristup mreži od 1,7 miliona klijenata.

Pobjednici lokalnih takmičenja će osvojiti novčanu nagradu od 5.000 EUR i dobiti priliku da svoje inovacije i rješenja u oblasti finansijske tehnologije predstave na velikom finalu, 7. decembra, u Zagrebu.

Termini i prijave

Bosna i Hecegovina i Crna Gora

Takmičenje će se održati u petak, 20. novembra sa početkom u 16 časova. Praćenje događaja je otvoreno za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na linku.

Srbija

Takmičenje će se održati u ponedeljak, 23. novembra sa početkom u 16 časova. Praćenje događaja je otvoreno za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na linku.

Hrvatska

Takmičenje će se održati u četvrtak, 26. novembra sa početkom u 16 časova. Praćenje događaja je otvoreno za sve zainteresovane, uz obaveznu prijavu na linku.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.