NavMenu

Najgledaniji snimak na YouTube platformi ima 7 milijardi pregleda - Dječija pjesmica Baby Shark oborila rekord (VIDEO)

Izvor: B92 Srijeda, 04.11.2020. 14:00
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / geralt)
Pjesma Despacito Luisa Fonsija više nije najgledaniji video-snimak na YouTube platformi. Titulu "šampion" na toj platformi sada nosi Baby Shark, dječija pjesmica koja je pregledana nevjerovatnih 7.05 milijardi puta.

Već tri godine je Despacito bio najpopularniji, ali ga je sada pretekla pjesma koja se prvi put pojavila na internetu prije četiri godine. Video-snimak je prilično jednostavan - to je uspavanka u kojoj glume dječak i djevojčica, uz jednostavne kostime i pozadinu.

Zanimljiva informacija može da bude koliko je brzo Baby Shark dospio do najgledanijeg video-snimka. U aprilu je imao 2.5 milijarde pregleda, a već sada ih ima skoro tri puta više.

Možda je tome doprinijela i činjenica da su mnogi roditelji i djeca bili kod kuće usljed pandemije, pa je ovo bio jedan od načina da se mališani zabave ili uspavaju.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.