NavMenu

U hotelu Regent zadovoljni posjetom - Dobre najave i za narednu godinu

Izvor: Mina Ponedjeljak, 26.10.2020. 12:44
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/falco)
U hotelu Regent Porto Montenegro su, imajući u vidu okolnosti zbog epidemiološke situacije, zadovoljni posjetom i popunjenošću tokom avgusta i septembra.

PR marketing menadžerka hotela, Elena Ljiljanić, kazala je da je to bilo posebno vidljivo kroz posjetu restoranu Gourment Corner koji je do sada imao veoma dobru posjetu, prenosi Radio Tivat.

- Što se tržišta tiče, konstantno smo pratili razvoj situacije, i pridržavali se epidemioloških mjera na nivou Crne Gore, ali i na nivou regije i ostalih tržišta koja su nam ključna - rekla je Ljiljanić.

Ona je navela da su shodno situaciji i kreirali kampanje i usmjeravali ih na tržišta sa kojih su gosti mogli da dođu i koji su imali direktne letove sa Tivtom.

- Svaki buking i svaku rezervaciju na nivou restorana i hotela možemo da pripišemo izgrađenoj reputaciji kroz sve ove godine - dodala je Ljiljanić.

U hotelu ističu dobru popunjenost i vidljivost kampanja na regionalnom tržištu i tržištima Ukrajine i Bjelorusije. Takođe su zadovoljni reakcijama na digitalne kampanje koje su dale odlične rezultate, koji su se odrazili na broj rezervacija.

- Jedna od vodećih kampanja je bila Luksuz na vašem pragu koja je podrazumijevala 50 odsto manje cijene u odnosu na redovne cijene da smo imali normalnu sezonu. Ta ponuda, koja važi do kraja ove godine, obuhvata 50 odsto popusta na rezervacije smještajnih kapaciteta za turiste iz EX YU republika i Albanije - precizirala je Ljiljanić.

Gosti su odabrali hotel Regent zbog kvaliteta usluge i ponude, ali i izgrađene reputacije u prethodnom periodu. Što se najava i rezervacija za naredni period tiče, Ljiljanić je navela da se sve rezervacije za ovu godinu realizuju u okviru pet dana.

- Međutim, što se tiče naredne godine najave su veoma dobre, a razlog tome je što su sva grupna putovanja, vjenčanaja, kongresi i konferencije pomjereni za narednu godinu i mi se iskreno nadamo da će oni moći da se realizuju u određenom obimu jer su najave pozitivne - navela je Ljiljanić.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.