NavMenu

Ljepote Crne Gore biće predstavljene i na ruskom muzičkom kanalu Muz-TV

Izvor: eKapija Petak, 23.10.2020. 14:02
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Nikodi)
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i Lokalna turistička organizacija Tivta, uz podršku hotela Regent Porto Montenegro i The Chedi Luštica Bay organizatori su studijske posjete predstavnika jedne od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji Muz-TV, tzv. ruskog MTV-a, koji u periodu od 21. do 26. oktobra borave u Crnoj Gori.

- Petočlana novinska ekipa Muz-TV u Crnoj Gori snima emisiju o putovanjima "Otpusk bez putevki" (Odmor bez putovanja), kroz koju će gledaoci imati priliku da se upoznaju sa turističkom ponudom primorskog, centralnog i sjevernog regiona naše zemlje. Autor emisije "Otpusk bez putevki" poznati je ruski voditelj i influenser Andrej Razigraev koji posjećujući destinacije širom svijeta istražuje zanimljive priče lokalnog stanovništva i nudi savjete o sadržajima koje treba doživjeti u destinaciji - saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

Kadrovi za emisiju snimaće se na području Tivta, Kotora, Herceg Novog, Budve, Cetinja, Danilovgrada, Plužina i Žabljaka.

- Novinari, koji trenutno borave u Tivtu, imali su priliku da posjete seosko domaćinstvo Pony Art Garden na Luštici, da krstare Bokom Kotorskom i posjete Kotor i Perast. U nastavku posjete, oni će obići Prijestonicu Cetinje, NP Lovćen i selo Njeguši. Predstavnici Muz-TV će posjetiti i sjever Crne Gore, Plužine i Žabljak gdje će imati priliku da se upoznaju sa dijelom ponude za aktivan odmor u prirodi putem ture Prsten oko Durmitora, a snimaće kadrove i na Crnom jezeru i isprobati zip line na Đurđevića Tari - navodi se u saopštenju.

Muz-TV jedan je od najpopularnijih muzičkih televizija u Rusiji sa gledanošću od preko milion, a visok rejting ima i njihov Youtube kanal Muz-TV koji broji oko 1,36 miliona pregleda na mjesečnom nivou. Televizijski šou "Otpusk bez putevki" (Odmor bez putovanja) najgledaniji je među mlađom i srednjom generacijom publike, a epizoda snimana u Crnoj Gori biće premijerno prikazana do kraja ove godine.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.