NavMenu

Podgorica dobija još jedan biciklistički koridor

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 19.10.2020. 13:15
Komentari
Podeli
(Foto: podgorica.me)
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice potpisala je ugovor sa kompanijom Civil Engineer za izradu Idejnog rješenja i Glavnog projekta novog biciklističkog koridora, od zgrade Vodovod i kanalizacija do kružnog toka za skretanje ka aerodromu, kojim se projektant obavezuje da posao završi u roku od 30 dana.

Na ovaj način gradska uprava nastavlja da unapređuje biciklističku infrastrukturu u Podgorici i da doprinosi razvoju alternativnih vidova transporta, očuvanju životne sredine, kao i afirmaciji zdravih stilovia života, saopšteno je iz Glavnog grada.

Podsjećamo da je nedavno građanima na upotrebu predat novi biciklistički koridor u Ulici Ivana Milutinovića, od raskrsnice sa Bulevarom Svetog Petra Cetinjskog do Bulevara Revolucije, a prethodno i koridor u Ulici 27. marta čime je Podgorica je dobila novih 1,5 km biciklističkih staza.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.