NavMenu

Monteput pobijedio na tenderu za sanaciju na lokalitetu Ski-centar Žarski

Izvor: Vijesti Nedjelja, 11.10.2020. 16:34
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Dreamer Company/shutterstock.com)Ilustracija
Menadžment Uprave javnih radova (UJR), kojim rukovodi direktor Rešad Nuhodžić, izabrao je ponudu državne kompanije Monteput za najpovoljniju na tenderu za obavljanje stručnog nadzora u toku izvođenja radova na sanaciji nestabilnih kosina na lokalitetu Ski-centar Žarski u opštini Mojkovac.

Ovo je rijedak slučaj u domaćem sistemu javnih nabavki da jedna državna kompanija pobijedi na tenderu druge državne institucije u javnom nadmetanju sa ostalim i konkurentnijim privatnim firmama.

Procijenjena vrijednost nabavke UJR iznosila je 12.000 EUR sa uračunatim porezom na dodatu vrijednost, a Monteput je kao prvorangirani na tenderu ponudio cijenu od 9.200 EUR sa uračunatim PDV-om.

Drugorangirana na ovom tenderu, oglašenom krajem juna ove godine, bila je ponuda firme Geotehnics, project & consulting sa cijenom od 9.801 EUR, a trećerangirana ponuda firme Civil engineer sa cijenom od 11.400 EUR sa PDV-om.

Ponuda podgoričke firme Ing-impuls je odbijena jer je UJR utvrdio da je neispravna.

Stručni nadzor, u toku izvođenja radova na sanaciji nestabilnih kosina na lokalitetu Ski-centar "Žarski", predviđen je tenderom, obavljaće se prema Zakonu o planiranju prostora i izgradnji objekata i Pravilniku o načinu vršenja stručnog nadzora nad građenjem objekata.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.