Izvor: eKapija | Četvrtak, 17.09.2020.| 12:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Izgradnja sportske sale u Rožajama stigla do krova - Investicija vrijedna 1,63 mil EUR

(Foto: Uprava javnih radova)
Izgradnja sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama napreduje iz dana u dan, a u toku je montaža konstrukcije krova i priprema za postavljanje krovnog pokrivača, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

- Realizacija ove investicije, koju Vlada Crne Gore finansira iz kapitalnog budžeta sa 1,63 mil EUR, počela je krajem aprila rušenjem starog objekta. Nakon što krov bude montiran, steći će se uslovi za nastavak posla u unutrašnjosti. Dinamika radova trenutno je skladu sa ugovorenim rokovima, tako da se očekuje da novo sportsko zdanje bude završeno do kraja naredne godine - navodi se u saopštenju UJR.

Objekat će imati površinu od blizu 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata, a sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

- Završetkom ovog projekta u značajnoj mjeri će biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce - saopšteno je.

Izvođač radova je pljevaljko preduzeće Tehnogradnja.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.