NavMenu

Izgradnja sportske sale u Rožajama stigla do krova - Investicija vrijedna 1,63 mil EUR

Izvor: eKapija Četvrtak, 17.09.2020. 12:32
Komentari
Podeli
(Foto: Uprava javnih radova)
Izgradnja sportske sale Gimnazije i Srednje stručne škole u Rožajama napreduje iz dana u dan, a u toku je montaža konstrukcije krova i priprema za postavljanje krovnog pokrivača, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

- Realizacija ove investicije, koju Vlada Crne Gore finansira iz kapitalnog budžeta sa 1,63 mil EUR, počela je krajem aprila rušenjem starog objekta. Nakon što krov bude montiran, steći će se uslovi za nastavak posla u unutrašnjosti. Dinamika radova trenutno je skladu sa ugovorenim rokovima, tako da se očekuje da novo sportsko zdanje bude završeno do kraja naredne godine - navodi se u saopštenju UJR.

Objekat će imati površinu od blizu 1.500 metara kvadratnih, sa prizemljem i dva sprata, a sadržaće fiskulturnu salu, svlačionice, kotlarnicu, kancelarije, salu za sastanke, kuhinju, učionice i prateće tehničke prostorije.

- Završetkom ovog projekta u značajnoj mjeri će biti unaprijeđeni uslovi za održavanje nastave u oblasti sporta i fizičke kulture za rožajske srednjoškolce - saopšteno je.

Izvođač radova je pljevaljko preduzeće Tehnogradnja.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.