NavMenu

Green residence - Nova oaza u Beogradu, novo ime za dobro stanovanje

Izvor: Promo Utorak, 15.09.2020. 16:36
Komentari
Podeli
(Foto: BS Investment group)
Green Residence, stambena oaza pored Hale Pionir, na samo desetak minuta od centra Beograda, sasvim sigurno može da bude početak i kraj potrage za savršenim mjestom za stanovanje.

Investitor ovog stambenog i poslovnog kompleksa - BS Investment group sa iskustvom od 18 godina, garant je kvaliteta i sigurnosti. Ideja kojom se rukovodi jeste da stanovi budu prilagođeni malim i velikim porodicama, standardu svih korisnika i da pri tom ima sve druge usluge i sadržaje nadohvat ruke. To je ideja koja sve više postaje tražena i cijenjena u savremenom načinu zivota.


Sve na jednom mjestu

Green Residence omogućava da sada sve imate na jednom mjestu.

Omiljeni kafić, restoran, prodavnica, teretana, banka i apoteka su na korak od vas. Velika mogućnost izbora, da lako organizujete život i svoje potrebe, a da opet imate kutak za sebe.

Stanovi po mjeri urbane porodice, nisu više samo prostor za odmor, već i ostrva spasa, koji će učiniti da vrijeme provedeno u kući bude maksimalno iskorišćeno i poslovno i životno.


Kvadrati kao kvalitet više

Bilo da je riječ o prostoru od 30, 47 ili 48 metara kvadratnih kao i od 54, 67 ili 72 kvadrata, savršena organizacija koja pruža pravi i potpuni komfor, pomoći će vam da lakše organizujete svoj život. Mogućnost spajanja dva stana za sebe, roditelje i decu ili rešavanje poslovnog i stambenog prostora učiniće da vaš komfor bude na visokom nivou.

Osjećaj da ste nadomak reke i da svoje slobodno vrijeme možete da iskoritite do poslednjeg momenta je nezamjenjiv.


Priroda u domu

Veza s prirodom i samo ime Green Residence poručuju da vam ovdje neće faliti svježeg vazduha. Vertikalni vrtovi predstavljaju prave oaze svježine i kiseonika u urbanoj sredini, te život pod vedrim nebom dobija zdravu dimenziju. Ako postanete vlasnik stana koji gleda na skriveni vrt u srcu naselja, uživanje na otvorenom, u zelenilu uz miris bilja postaje neizbježan bijeg od svakodnevnog stresa, gradske verve, asfalta i buke.
(Foto: BS Investment group)
Zelena gradnja

Kao što mu i samo ime kaže - zelena oaza je izgrađena poštujući maksimalno principe zelene gradnje koji vlasnicima stanova omogućavaju ne samo veliku uštedu i komfor, već i dugovječnost njihovih stanova koji imaju manju potrošnju energije koju plaćaju zimi za grijanje i ljeti za hlađenje.


Iduća godina - godina useljenja

U vremenu kojem živimo kada je sve postalo neizvjesno, vijest da će vaš novi dom sasvim sigurno biti useljiv kada vam je investitor to i obećao postaje više nego dragocjena. Za Green residence od prvog dana, kao i inače u praksi investitora BS Investment group, poštuju se svi rokovi i visok kvalitet gradnje bez obzira na okolnosti. To znači da je vaš stan u finalnoj fazi izgradnje, da možete već da vidite kako će da izgleda i da zamislite svoj život u njemu od iduće godine.

Kupovina stanova uz BS Investment group je uvijek bilo siguran izbor, a sada u novoj životnoj oazi Beograda Green residence - posebno predstavlja sigurnost bez ograničenja i mudru odluku!
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.