NavMenu

Montenegro Airlines 19. avgusta obnavlja letove ka Beogradu

Izvor: Mina Nedjelja, 16.08.2020. 20:35
Komentari
Podeli
(Foto: eKapija)
Crnogorski nacionalni avio-prevoznik, Montenegro Airlines (MA), obnoviće od srijede 19. avgusta avio-liniju sa Srbijom.

- Povoljnija epidemiološka situacija u Crnoj Gori i regionu dozvolila je otvaranje granica sa zemljama okruženja, a time i obavezala crnogorskog avio-prevoznika da još jednom u pandemiji Covid-19 pokaže svoj društveni značaj i obnovi avio-liniju sa Srbijom, počev od srijede - navodi se u saopštenju MA.

MA će, kako su kazali, pružiti mogućnost dolaska u Crnu Goru, dva puta dnevno, na linijama iz Beograda ka Podgorici i Tivtu.

- Uzimajući u obzir izražene potrebe kretanja i interesovanje potencijalnih putnika, a ipak vodeći računa da smo svi na zadatku ublažavanja posljedica pandemije za naše građane, MA će obezbijediti izuzetno povoljne cijene karata koje idu od 109 EUR do 119 EUR, sa svim taksama i to u raspoloživosti koja će minimum biti dvije trećine avio-sjedišta - objasnili su iz kompanije.

Time, kako su dodali, MA dokazuje da je doprinos obnovi kretanja i turističkih boravaka u Crnoj Gori prioritetniji zadatak od linijskog profita, koji kompanija, moguće, može da ostvari na kratak rok.

- Kao i do sada, nacionalni avio-prevoznik će poštovanjem svih protokola zaštite Svjetske zdravstvene organizacije (SZO) propisanih u vazduhoplovstvu, putovanje avionima učiniti bezbjednim i nastaviti da daje kontinuiran doprinos zaštiti zdravlja putnika i stanovništva - zaključuje se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.