NavMenu

Eko-kapsula, održiva kuća koju možete postaviti gdje god želite (VIDEO)

Izvor: Grenef Utorak, 04.08.2020. 10:05
Komentari
Podeli
Eko-kapsula SPACE je potpuno održiva kuća koja se može instalirati gdje god poželite. Ove mikro kuće pružaju smještaj uz očuvanje svih modernih sadržaja. Rade na solarnoj i energiji vjetra, i imaju sopstveni rezervoar za vodu.

Unutrašnjost nudi prostor za dvije osobe, izuzetno je jednostavna za transport i može se boraviti u njoj gdje god da poželite. Čak i u najudaljenijim mjestima bez infrastrukture. U ovim kapsulama imate sve što vam je potrebno za život.

Imaju ugrađene solarne panele od 880 W. Turbina za vjetar sa malom bukom isporučuje do 750 W tokom dana i noći. Osnovna verzija eko kapsule kreće od 49.900 EUR i uključuje ugrađene ormare od šperploče i linearnu LED rasvjetu. Međutim, u zavisnosti od želja kupaca, mogu se ugraditi krevet, klima uređaj, kompaktni namještaj i mini tuš. Kupci je mogu prilagoditi svojim potrebama.

SPACE se takođe možete koristiti i kao dodatni prostor u vašem domu za goste ili kancelariju.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.