NavMenu

Traži se izvođač radova za adaptaciju trotoara i uređenje razdjelnih ostrva u Pljevljima

Izvor: eKapija Petak, 26.06.2020. 15:10
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)Ilustracija
Direkcija za izgradnju i investicije Opštine Pljevlja objavila je tender za izvođenje radova na adaptaciji postojećih trotoara i ivičnjaka u Pljevljima, procijenjene vrijednosti 90.000 EUR sa uračunatim PDV-om.

- Tenderskom dokumentacijom obuvaćeni su radovi na sječenju asfalta, demontaži postojećih ivičnjaka i ugradnji novih, kao i nabavci i ugradnji asfalta u ulicama Volođina, Boračka, Narodne revolucije, Marka Miljanova, Ratnih vojnih invalida, Sutjeska i dodatnih trotoara, u skadu sa eventualnim potrebama prilikom izvođenja radova - saopšteno je iz kabineta predsjednika opštine.

Radovi će obuhvatiti i uređenje razdjelnih ostrva na gradskim saobraćajnicama - Ostrva u Obilićevoj ulici i u ulici Narodne revolucije.

Rok izvođenja radova je 60 dana od dana uvođenja izvođača u posao.

Ponude se predaju radnim danima od 7 do 15 sati, zaključno sa 21. julom 2020. godine do 11 sati.

- U skladu članu 90. Zakona o javnim nabavkama, Opština Pljevlja se opredijelila za skraćeni rok podnošenja ponuda od 22 dana od dana objavljivanja tenderske dokumentacije, iz razloga što se kasni sa tenderom zbog situacije sa koronavirusom i novih najava za mogući drugi talas, kako bi se nabavka što prije sprovela, izabrao izvođač i završilil radovi - navode iz opštine.


Javno otvaranje ponuda održaće se istog dana u 11:30 u prostorijama Opštine Pljevlja.

- Tokom 2019. godine, Opština Pljevlja izdvojila je preko 100.000 EUR za ove namjene, gdje su izvedeni radovi na zamjeni ivičnjaka i pripremi površina za asfaltiranje trotoara u sedam ulica: Miloša Kneževića, Rudarskoj, Vojske Jugoslavije, Miloša Tošića, Meše Selimovića, Volođinoj i ulici Zekerijaha Ćinare, kao i na parkinzima iza zgrade SDK i u Skerlićevoj ulici, gdje je ukupno ugrađeno 1218m velikih i 653,30m malih ivičnjaka, a asfaltirano je 2.066,85 m2 površina trotoara - zaključuju iz opštine.

Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.