NavMenu

Aplikacija Addiko banke za mobilno bankarstvo najbolje rangirana u Crnoj Gori

Izvor: Mina Utorak, 23.06.2020. 15:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Monkey Business Images/shutterstock.com)Ilustracija
Aplikacija Addiko banke, mBanking je, prema podacima sa Google Playa i App Stora i ocjenama njihovih korisnika, najbolje rangirana bankarska aplikacija na crnogorskom tržištu, sa prosječnom ocjenom 4,8.

Iz banke su kazali da su korisnici tu ocjenu definisali kroz parametre praktičnosti, korisničkog iskustva i interakcije sa proizvodom.

- Lidersku poziciju Addiko banka drži od početka godine, sa prosječnom ocjenom 4,7, a na kraju drugog kvartala bilježi rast rejtinga na 4,8 - navodi se u saopštenju Addiko banke.

Oni su dodali da Addiko aplikacija za mobilno bankarstvo, pored inovativnog dizajna, omogućava jednostavan i siguran pristup informacijama o proizvodima kao što su računi, krediti, kartice i štednja.

Osim što je obavljanje transakcija putem aplikacije značajno jeftinije, ona štedi vrijeme provedeno u realizaciji tih poslova.

- Prednosti korišćenja mBanking aplikacije su brojne, od jednostavnog pregleda stanja i prometa po računima, pristupa informacijama o platnim karticama uz pregled potrošnje i realizacije, sagledavanje štednje i kreditnih proizvoda, do lakog i brzog plaćanja računa - objasnili su iz Addiko banke.

U prilog činjenici da su klijenti prepoznali benefite mobilnog bankarstva, govori i podatak da je broj korisnika Addiko Mobile aplikacije porastao 25% u odnosu na isti period prošle godine.

- Od nedavno korisnici Addiko mobilnog bankarstva imaju mogućnost i da putem Addiko Mastercard 3u1 kreditne kartice kupuju na rate, odnosno, da sve transakcije preko 25 EUR podijele od dvije do 12 rata - navodi se u saopštenju.


Podjelu na rate je, kako su objasnili iz banke, moguće obaviti kupujući bez ograničenja kod svih prodavaca u zemlji i inostranstvu i putem podizanja gotovine na bankomatima, što predstavlja značajnu prednost i pruža fleksibilnost prilikom raspolaganja novcem i planiranja lične potrošnje.

- Addiko Mobile aplikacija je jednostavna za korišćenje i veoma lako se instalira, preuzimanjem sa Google Play Storea ili App Storea, a ukoliko je klijent korisnik Addiko EBank može istu aktivirati bez odlaska u banku - dodaje se u saopštenju.

Važna stavka u korišćenju aplikacije za mobilno bankarstvo je, kako se navodi, visok stepen sigurnosti u skladu sa najvišim svjetskim standardima zaštite.

- Uz samo nekoliko pristupnih koraka klijentima su na raspolaganju bankarski proizvodi 24 sata dnevno, svih sedam dana u sedmici - zaključuje se u saopštenju.
(kraj) bvj/nar



Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.