NavMenu

Počela rekonstrukcija Puškinove ulice na Cetinju - Gradiće se i novi parking na Giposu

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 25.05.2020. 15:48
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Na Cetinju je danas počela rekonstrukcija Ulice Aleksandra Puškina sa parking prostorima za najveće gradsko naselje Gipos, saopšteno je na sajtu Prijestonice.

Rekonstrukcija se realizuje kroz Program razvoja Prijestonice Cetinje za 2020. godinu, a radove izvodi podgorička kompanija Avio Petrol d.o.o.

- Ulica Aleksandra Puškina, od Mojkovačke ulice do Bulevara crnogorskih junaka, biće rekonstruisana u dužini od 450 metara. Predviđena je rekonstrukcija kolovoza, izgradnja trotoarskih površina i kompletna rekonstrukcija svih instalacija - navodi se u saopštenju.


Ovaj višegodišnji projekat uključuje i izgradnju više novih parking prostora u Giposu, o čemu su građani tog naselja već pisanim putem obaviješteni kako bi uklonili vozila sa trase gradnje.

Radovi na parking prostorima trebalo bi da se izvode fazno, kako bi građani imali dovoljno prostora za parkiranje vozila.
Komentari
Vaš komentar
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.